Klanten

Wat vinden onze klanten van onze oplossingen?

Nieuwsgierig naar hoe klanten onze dienstverlening ervaren? Hieronder leest u de verhalen van onze klanten. Zo krijgt u een beeld hoe onze klanten Business Intelligence en Robotic Process Automation inzetten om bedrijfsprocessen betrouwbaar, beheersbaar en betaalbaar te maken. Met de praktijkervaringen van onze opdrachtgevers willen wij u inspireren om de juiste keuzes te maken op het gebied van Intelligence Automation.

"De open communicatie, snelle opvolging, duidelijke afspraken en prettige contacten passen ook bij Roelofs. Hierdoor verlopen de projecten prima. Wanneer je ziet dat het in de praktijk werkt, dan hoef je niet verder te zoeken of te twijfelen."

Roelofs Groep is een bedrijf dat actief is in de openbare ruimte en in de grondstoffen (zandwinning). In de openbare ruimte beheerst Roelofs Groep alle disciplines van advies, ontwerp naar realisatie en onderhoud. Het motto van de oprichter is “Wat kunnen we morgen beter doen?”. Dit zit in de organisatie verweven en maakt dat Roelofs Groep voortdurend bezig is om ons als organisatie en als medewerker verder te ontwikkelen.

"Peacock helpt je met hun RPA-oplossing bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardoor medewerkers zich met uitdagende taken kunnen bezighouden. Peacock is een fijn bedrijf om mee samen te werken. "

Patina is een dakdekkersbedrijf dat zich sinds 1991 bezighoudt met innovatief ‘dakdenken en-doen’, zodat zij de opdrachtgevers – professionals in de bouwbranche – van dienst kunnen zijn met het ontwerpen, construeren, vervaardigen, verduurzamen, beveiligen en beheren van platte en hellende daken.

"Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn!"

Interxion, a digital Realty Company (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 55 datacenters in 12 Europese landen. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters.

"Wij zijn erg tevreden over de RPA oplossing en zien wat een enorm potentieel RPA heeft om Nikon verder te helpen. De aanpak van Peacock met overzichtelijke sprints past goed bij onze benadering en gaf ons vertrouwen."

In Europa is Nikon voornamelijk bekend van de camera’s en lenzen, maar Nikon is ook actief in de Healthcare, Metrology en Lithography markt.

"Door de Business Intelligence en Robotic Process Automation oplossingen van Peacock is de werkdruk voor mijn medewerkers lager en hebben we geen extra FTE op ons bedrijfsbureau aangenomen."

De Krom bestratingen is een familibedrijf gericht op de toekomst en waar kwaliteit altijd voorop staat. De Krom is opgericht door Leo de Krom en is gestart als een straatmakerproduktiebedrijf. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een mooi en gezond bedrijf met verschillende bedrijfstakken. Het bedrijf heeft een
gemiddelde personeelsbezetting van circa 100 medewerkers.

"Peacock gaf ons de oplossing, in de vorm van de Financial Control Accelerator om op een eenduidige manier samen met de klant geavanceerde grootboek analyses uit te voeren op data die dagelijks ververst worden."

Schuiteman is met 170 collega’s een accountants en advieskantoor in Midden-Nederland al meer dan 50 jaar en verricht op verschillende gebieden haar dienstverlening: Bedrijfsadvisering, Controle van jaarrekeningen, Accountancydiensten, HR dienstverlening, Fiscaal advisering, Corporate Finance en Family Office. De klantenkring van Schuiteman bestaat voornamelijk uit middelgrote ondernemingen; actief in heel verschillende branches.

App mij