Klanten

Wat vinden onze klanten van onze oplossingen?

Nieuwsgierig naar hoe klanten onze dienstverlening ervaren? Hieronder leest u de verhalen van onze klanten. Zo krijgt u een beeld hoe onze klanten Business Intelligence en Robotic Process Automation inzetten om bedrijfsprocessen betrouwbaar, beheersbaar en betaalbaar te maken. Met de praktijkervaringen van onze opdrachtgevers willen wij u inspireren om de juiste keuzes te maken op het gebied van Intelligence Automation.

"Dankzij onze uitgebreide expertise van het werkproces en de expertise van Peacock op het gebied van robotisering, hebben we een samenwerking gevormd die precies het gewenste resultaat heeft opgeleverd."

HelloFlex People is een dienstverlener in de uitzendbranche. Wij verzorgen de backoffice van een groot aantal uitzend- en detacheringsbureaus (verder: Intermediairs) met behulp van HelloFlex-software, zodat zij zich kunnen focussen op hun business. Dit betekent dat wij ervoor zorgen dat contracten, declaratie, facturatie en loonadministratie niet alleen efficiënt plaatsvindt, maar ook dat het voldoet aan wet- en regelgeving.

"''Door de sterke groei van ons bedrijf was er een groeiende behoefte om data van diverse bronnen te integreren. Dankzij de samenwerking met Peacock hebben we dit gerealiseerd, waardoor we nu automatisch en snel beter inzicht hebben. De dashboards van Peacock voorzien onze teams nu van betrouwbare stuurinformatie, waardoor we onze groei effectiever kunnen sturen.''"

Als een 100% familiebedrijf bestaat Verschoor B.V. uit twee bedrijven: M. Verschoor B.V. en UCM Holland. Bij M. Verschoor B.V. verhuren we kranen in de regio tot 300 ton en bieden we gespecialiseerde diensten aan, zoals het bouwen van windmolens met behulp van onze kranen. UCM Holland is onze handelstak, waar we voldoen aan de groeiende vraag naar elektrische kranen door SANY kranen te verkopen. Onze focus ligt altijd op het leveren van hoogwaardige diensten en producten om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

"''We zijn een snelgroeiende organisatie en hadden de behoefte om data uit verschillende bronsystemen bij elkaar te brengen. Samen met Peacock hebben we dit voor elkaar gekregen waardoor we nu, op een automatische manier, snel en beter inzicht hebben. Daarnaast is het voor ons nu makkelijker om op basis van het datamodel zelf inzichten te genereren. Met de Dashboards van Peacock kunnen we onze teams veel beter van betrouwbare stuurinformatie voorzien.''"

Wajer bouwt schepen in Nederland met de welbekende Nederlandse kwaliteit. Naast dat wij schepen bouwen leveren wij ook een full service programma nadat de boot is opgeleverd aan de klant. Wij maken de schepen schoon, doen stormchecks, regelen ligplekken en leggen het schip klaar voor vertrek. Daarnaast gaan we nog nét een stapje verder. We vullen de koelkast, maken de bedden op, zorgen dat er schone handdoeken aan boord zijn en leveren een captain als dat gewenst is. Alles om de klant de “Without a worry” beleving te geven.

"Peacock is een fijne partij om mee samen te werken. De Peacocks zijn betrokken, communiceren snel en denken op alle vlakken met je mee. Een partij in de categorie “niet lullen, maar poetsen”. En dat past goed bij ons."

MamaLoes bestaat uit 4 fysieke winkels en een goed lopende webshop. Het assortiment bestaat uit meer dan 10.000 babyproducten. Inmiddels heeft MamaLoes ook zelfs een eigen collectie babyproducten. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment is waar MamaLoes voor staat. Maar ook door de servicegerichtheid en de goed bereikbare klantenservice, zorgen ervoor dat MamaLoes een begrip is geworden.

"De oplossingen van Peacock werken verslavend. Ze maken echt verschil voor ons bedrijf en dat smaakt naar meer. Peacock is business-wise een sparringspartner en zorgt ervoor dat wij ook op financieel vlak altijd de kwaliteit kunnen waarborgen waar Van Middendorp voor staat."

Van Middendorp is een bouwbedrijf waarbij kwaliteit voorop staat. Appartementen en luxe woningen, maar ook utiliteitsbouw en recreatiewoningen, worden gebouwd aan de hand van de ultieme droom van de opdrachtgever. Van Middendorp geeft evenals Peacock ruimte voor idealen.

Bouwbedrijf Van Middendorp BV bestaat sinds 2001 en is uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met zo’n 70 man in dienst. Door die groei werden processen omvangrijker en data en prognoses ingewikkelder. Met de BI-oplossingen én RPA-oplossingen van Peacock heeft Van Middendorp 100% financieel inzicht en bespaart Van Middendorp veel tijd aan administratieve handelingen.

"Wil je een betrouwbare partner met korte lijnen, vaste aanspreekpunten en waar voor je geld, kies voor Peacock. De vooraf beoogde resultaten zijn ruimschoots behaald."

Bendertechniek is sinds 1966 succesvol actief als leverancier van bewerkingsmachines voor de metaal- en kunststofverwerkende industrie. Niet alleen in Nederland maar sinds 2002, ook in België. Dit succes is mede te danken aan onze grote servicedienst, die met vele jaren ervaring garant staat voor het installeren en onderhouden van de door ons geleverde machines. Dit zijn er inmiddels meer dan 4.000, waarvan meer dan 75% CNC gestuurd is. Het leveringsprogramma bestaat uit een breed pakket draai-, frees- en slijpmachines van gerenommeerde producenten uit Europa en Azië. Al met al vertegenwoordigen wij zo’n 20 vooraanstaande fabrikanten, waarvan de meesten al meer dan 40 jaar. Door de snelle technische ontwikkelingen op machinegebied en de vraag naar andere producten en toepassingsmogelijkheden komt er nog wel eens een fabrikant bij in ons leveringsprogramma.

"Tijdens de eerste kennismaking werden wij verrast door de kosteneffectieve oplossingen (value for money) en de ervaring binnen accountancy; echt een USP. Tijdens het project hebben we gemerkt dat Peacock meedenkt en processen snel doorgrond waardoor gestructureerd aan oplossingen kan worden gewerkt. De hands-on en pragmatische aanpak spreekt ons hierbij erg aan."

Bochane is een top 10 dealerholding, vertegenwoordig de merken Renault, Dacia en Nissan. Bochane is verder met Boekhorst Top 3 autoschadehersteller van Nederland en met Bochane Financial Service biedt zij mobiliteitsdiensten van dagverhuur, shortlease tot lange termijn operationele lease.

"Opzoek naar een partij die snel reageert, creatief meedenkt naar oplossingen en de business begrijpt? Geen uitgebreide implementatieplannen en PowerPoint sheets, maar snel en doeltreffend implementeren? Dan zit je bij Peacock goed!"

Takkenkamp Groep is een leidende specialist in isolatie, restauratie en gevelonderhoud. Ons doel is het leefcomfort van gebruikers en bewoners te verbeteren door woningen en gebouwen te verduurzamen. De basis hiervoor is een eerlijke en persoonlijke relatie met medewerkers, klanten en partners. We onderscheiden ons door de unieke combinatie van passie voor het vak en innovatie in het proces.

"Veel partijen kunnen efficiënte oplossingen leveren voor een datawarehouse, maar niet veel partijen kunnen dit zo op maat afstellen en hier met aandacht en rust naar kijken als Peacock. "

H&S Group is dé logistieke dienstverlener in de vloeibare levensmiddelenindustrie. Zij bieden al 75 jaar logistieke concepten en oplossingen op maat voor hun klanten. Dit varieert van het vervoeren van goederen tot aan het verwerken en opslaan ervan.

H&S is een ondernemend familiebedrijf, met meer dan 600 betrokken logistieke experts. In de laatste jaren heeft H&S zich sterk ontwikkeld en zijn ze uitgegroeid tot een leidende en diverse logistieke dienstverlener.

"Door de Business Intelligence en Robotic Process Automation oplossingen van Peacock is de werkdruk voor mijn medewerkers lager en hebben we geen extra FTE op ons bedrijfsbureau aangenomen."

De Krom bestratingen is een familibedrijf gericht op de toekomst en waar kwaliteit altijd voorop staat. De Krom is opgericht door Leo de Krom en is gestart als een straatmakerproduktiebedrijf. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een mooi en gezond bedrijf met verschillende bedrijfstakken. Het bedrijf heeft een
gemiddelde personeelsbezetting van circa 100 medewerkers.

"Peacock gaf ons de oplossing, in de vorm van de Financial Control Accelerator, om op een eenduidige manier, samen met de klant, geavanceerde grootboek analyses uit te voeren op data die dagelijks ververst worden."

Schuiteman is met 170 collega’s een accountants en advieskantoor in Midden-Nederland al meer dan 50 jaar en verricht op verschillende gebieden haar dienstverlening: Bedrijfsadvisering, Controle van jaarrekeningen, Accountancydiensten, HR dienstverlening, Fiscaal advisering, Corporate Finance en Family Office. De klantenkring van Schuiteman bestaat voornamelijk uit middelgrote ondernemingen; actief in heel verschillende branches.

"Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn!"

Interxion, a digital Realty Company (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 55 datacenters in 12 Europese landen. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters.

"Wij zijn erg tevreden over de RPA oplossing en zien wat een enorm potentieel RPA heeft om Nikon verder te helpen. De aanpak van Peacock met overzichtelijke sprints past goed bij onze benadering en gaf ons vertrouwen."

In Europa is Nikon voornamelijk bekend van de camera’s en lenzen, maar Nikon is ook actief in de Healthcare, Metrology en Lithography markt.

"Peacock helpt je met hun RPA-oplossing bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardoor medewerkers zich met uitdagende taken kunnen bezighouden. Peacock is een fijn bedrijf om mee samen te werken. "

Patina is een dakdekkersbedrijf dat zich sinds 1991 bezighoudt met innovatief ‘dakdenken en-doen’, zodat zij de opdrachtgevers – professionals in de bouwbranche – van dienst kunnen zijn met het ontwerpen, construeren, vervaardigen, verduurzamen, beveiligen en beheren van platte en hellende daken.

"De open communicatie, snelle opvolging, duidelijke afspraken en prettige contacten passen ook bij Roelofs. Hierdoor verlopen de projecten prima. Wanneer je ziet dat het in de praktijk werkt, dan hoef je niet verder te zoeken of te twijfelen."

Roelofs Groep is een bedrijf dat actief is in de openbare ruimte en in de grondstoffen (zandwinning). In de openbare ruimte beheerst Roelofs Groep alle disciplines van advies, ontwerp naar realisatie en onderhoud. Het motto van de oprichter is “Wat kunnen we morgen beter doen?”. Dit zit in de organisatie verweven en maakt dat Roelofs Groep voortdurend bezig is om ons als organisatie en als medewerker verder te ontwikkelen.

App mij