RPA workshop

Leer kritisch naar uw eigen processen kijken!

Met RPA kunt u routinematige processen robotiseren met software robots. Daar ziet u de voordelen van in! Maar hoe kunt u RPA toepassen binnen uw organisatie? Wat zijn geschikte processen om te automatiseren? En waar moet u allemaal rekening mee houden?

Met de RPA workshop van Peacock leert u samen met uw collega’s kritisch kijken naar uw bedrijfsprocessen. U leert de basisprincipes om RPA binnen uw organisatie toe te passen.

De RPA workshop is de ideale basis om te beginnen met RPA

Deze RPA training is ontwikkeld voor bedrijven en organisaties die aan de slag willen met het optimaliseren van processen.

 • Wat is RPA precies en welke voordelen heeft RPA?
 • Welke processen zijn er binnen de organisatie (on)geschikt voor RPA?
 • Welke processen kunnen geautomatiseerd worden met RPA?
 • Wat levert het optimaliseren van deze processen op?
 • Hoe kunt u starten met RPA?

We kijken dus samen kritisch naar lopende processen en werken toe naar een plan hoe RPA uw bedrijfsprocessen efficiënter gaat maken.

In 2 dagdelen inzicht in processen en handvatten om te starten met RPA

De RPA training bestaat uit 2 dagdelen. De training wordt bij voorkeur bij u op locatie gegeven, maar kan ook online worden gegeven.

 • Dag 1
  In het eerste dagdeel worden de mogelijkheden van RPA verkend. Medewerkers leren meer over RPA, leren wat robots kunnen en mogen zelf aan de knoppen draaien. En natuurlijk gaan we oefeningen doen die gericht zijn op het beoordelen van uw eigen processen: Welke processen voer ik eigenlijk allemaal uit, kan dit proces geautomatiseerd worden en wat zou dat mij opleveren?

  Na de eerste sessie kunnen medewerkers verder nadenken welke processen binnen de organisatie wel/niet geschikt zijn voor RPA. Ze worden gevraagd processen in kaart te brengen met enkele printscreens en deze voorafgaand aan de tweede sessie te delen met de andere deelnemers van de training.


 • Dag 2
  In het tweede dagdeel gaan we samen kritisch de geselecteerde processen bekijken. Wat kunt u als organisatie zelf aanpassen om processen efficiënter te maken en welke processen kunnen met RPA aangepakt worden?

Na beide dagdelen heeft u een roadmap van de processen die in kaart zijn gebracht. In deze roadmap wordt duidelijk met welke processen u het beste kunt starten met RPA.

Wat levert de RPA workshop op?

De training laat u met een kritische blik kijken naar uw interne processen. U gaat actief aan de slag met RPA-oplossingen. Daardoor heeft u een goed beeld voor welke processen efficiëntie (en bespaart u dus kosten) en kwaliteitsverbetering gerealiseerd worden. Ook worden de medewerkers aan de voorkant betroken, waardoor draagvlak wordt gecreëerd en medewerkers meer gemotiveerd met RPA aan het werk gaan.

De RPA training verdient zich terug in geld en meer werkplezier.

Door de RPA workshop van Peacock hebben wij processen inzichtelijk gekregen

“We hebben inzicht gekregen in de potentie voor RPA binnen onze organisatie. Daarnaast hebben we de workshop meer als teambuilding ervaren, dan als training.”

Ivo Goedman | General Manager European F&A | Nikon

De RPA workshop gegeven door experts in robotiseren

De RPA training wordt gegeven door twee RPA experts van Peacock. Zij hebben al jaren ervaring met dit relatief jonge vakgebied. Peacock heeft inmiddels tientallen robots ontwikkeld die het werk van veel mensen in Nederland makkelijker en leuker heeft gemaakt.

Even voorstellen, onze RPA trainers:

Picture of Wilbert van Leeuwen
Wilbert van Leeuwen

Met 10 jaar ervaring in het automatiseren van processen helpt Wilbert u om uw bedrijfsprocessen inzichtelijk te maken.

Picture of Jeroen Payens - RPA expert
Jeroen Payens - RPA expert

Vanuit zijn ervaring met ERP implementaties en business analytics, begeleidt Jeroen u graag bij het bepalen van uw RPA-roadmap.

Picture of Jasper Buren
Jasper Buren

Jasper heeft ruime ervaring met het implementeren van RPA oplossingen bij zowel MKB bedrijven als corporates. Door zijn enthousiasme weet hij een groep mee te nemen in de wereld van RPA.

Deze 2-daagse workshop op een door u gekozen locatie is een kennismaking met RPA. 

Natuurlijk hopen we dat u na de workshop graag van start wilt gaan met RPA. Daarom bieden we deze inhouse-training aan voor slechts € 3.300,-. 

App mij

Bedankt voor het invullen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI