Over Peacock

Wij zijn Peacock en daar zijn we trots op. Wij werken op basis van fixed fees en heldere projectafspraken, waardoor u geen risico loopt op budgetoverschrijdingen en u een helder beeld heeft van de resultaten die u kunt verwachten. Een hecht team dat zich altijd voor de volle honderd procent inzet om zo de klanten tevreden te kunnen stellen. Ons team haalt vanzelfsprekend de deadlines, richt zich altijd op het leveren van de beste kwaliteit en is kritisch als dat gevraagd wordt. Van een 9 tot 5 mentaliteit heeft niemand binnen onze organisatie gehoord.

Of er meer gebeurt dan alleen hard werken bij Peacock? Jazeker. Zo wordt er vooral darts gespeeld en het heeft er alle schijn van dat de nieuwe Van Barneveld en Van Gerwen wel eens in aantocht kunnen zijn. Samen prikken we regelmatig een vorkje, waarbij een kip bucket of friet toch wel als favoriete eten aangemerkt kan worden. Wij zijn bovendien gek op stroopwafels, iets om rekening mee te houden mocht u ooit gaan solliciteren bij Peacock. Om al dat lekkers er weer af te krijgen, gaat het team in de middagpauze ook al vaak even naar de sportschool in de buurt. We zijn een hecht en echt team. Dat straalt er vanaf, zowel op de werkvloer maar zeker ook daarnaast!

Who we are

Wij zijn Intelligence Automation experts. Wij denken en doen anders dan een IT-specialist. Wij helpen onze klanten met slimme Business Intelligence en Robotic Process Automation oplossingen en maken interne data en bedrijfsprocessen 100% betrouwbaar, beheersbaar en betaalbaar.

Who we aren’t

Wij zullen nooit een project met een open einde aanbieden. Wij zijn er om jullie interne data en bedrijfsprocessen betrouwbaar en beheersbaar te maken en niet om uren te verkopen.

Jeroen Payens

IA Expert

Mina Hellamand

IA Expert

Peter de Vries

Eigenaar

Jasper Buren

IA Expert

Gerben Dam

IA Expert

Wilbert van Leeuwen

Eigenaar

Marc de Fluiter

IA Expert

Sjors van Dijk

IA Expert

Jimmie van Vliet

IA Expert

Kees van Duijn

IA Expert

Daan de Ligny

IA Expert

Jeffrey Blanken

IA Expert

Peter de Jonge

IA Expert

Patricia Telkamp

Marketing & Design specialist

Louis Lukkezen

IA Expert

Carolien van Zessen

Salesmanager

Arinda Dollekamp

IA Expert

Evert Mook

Projectmanager

Hannah Venhuizen

IA Expert

Christiaan Venhuizen

IA Expert

Timur Durmaz

IA Expert

Tommy Versteeg

IA Expert

Leon Ramaker

Afstudeerstagiair

Jack

Security Expert

Ben jij onze nieuwe aanwinst?

RPA Consultant of Senior BI Consultant

PEACOCK ZOEKT JOU

Kom jij ons team versterken?

Check snel onze Vacatures

Werkmethode en toegevoegde waarde

Noem ons zeker ook specialisten in intelligence automation. Wij denken en handelen anders dan de gemiddelde IT-specialist. Dat heeft ermee te maken dat wij intelligence automation vooral zien als een management tool. We ontwikkelen en implementeren dit vanuit een vooral bedrijfskundige achtergrond. Ons doel is steeds om onze loyale klanten door middel van slimme business intelligence en robotic process automation de interne data en bedrijfsprocessen volledig betrouwbaar, beheersbaar en zeker ook betaalbaar te maken.

De klant krijgt voortaan hoogwaardige, kwalitatief goed vergelijkbare managementinformatie tot de beschikking. Routinematig en geestdodend werk hoeft nu niet langer door opgeleide specialisten verricht te worden en alles blijft op deze manier begrijpelijk, van een complex ICT-traject is in elk geval geen enkele sprake. En dat is een prettige gedachte uiteraard. De opgeleide vakmensen kunnen nu hun tijd weer volledig besteden aan zaken die helpen het bedrijf verder te laten groeien.

App mij