Robotic Process Automation

U het denkwerk, de robot de rest

Er zijn talloze redenen te benoemen om als organisatie te kiezen voor Robotic Process Automation, ook wel RPA genoemd. Gaat u voor meer werkvreugde, kwaliteitsverbetering, efficiënte en klanttevredenheid?

Hallo uitdagend werk en dag routinematig werk! 

 

Het automatiseren van de meer routinematige bedrijfsprocessen

In de kern houdt Robotic Process Automation in dat u kiest voor het automatiseren van de meer routinematige en digitale bedrijfsprocessen, werkzaamheden die nu nog door medewerkers worden uitgevoerd. Bedrijfsprocessen zullen met behulp van Robotic Process Automation altijd sneller en goedkoper worden uitgevoerd. Bovendien wordt er met RPA altijd foutloos gewerkt.

Patina bespaart 1 FTE door lekkagemeldingen te automatiseren

“Peacock helpt je met hun RPA-oplossing bedrijfsprocessen te optimaliseren, waardoor medewerkers zich met uitdagende taken kunnen bezighouden. Peacock is een fijn bedrijf om mee samen te werken.”

 

Frankie Who | Servicemedewerker | Patina dakdenkers

Lagere werkdruk en minder werkdruk voor uw werknemers

De werkdruk op de medewerkers die nu nog de routinematige werkzaamheden verrichten, komt zo een stuk lager te liggen. Behalve het routinematige werk, leveren de robots rapportages en feedback op de processen. Uw beste mensen hoeven zich nu namelijk niet langer bezig te houden met routinematig werk. Zij kunnen voortaan al hun expertise en creativiteit gebruiken voor de meer uitdagende werkzaamheden!

Robots werken foutloos; ze worden nooit moe en zijn altijd geconcentreerd

Robots zijn gemaakt om routinematige en digitale werkzaamheden uit te voeren. Dat doen ze foutloos; ze worden nooit moe en de concentratie verslapt in tegenstelling tot bij mensen geen moment. Het feit dat de medewerkers verlost zijn van de saaie en eentonige werkzaamheden brengt ze meer werkvreugde en betekent meteen een kwaliteitsimpuls voor elke organisatie. U bespaart veel en uw medewerkers beleven weer meer plezier aan hun dagelijkse werkzaamheden. De terugverdientijd is kort. Kiezen voor Robotic Process Automation levert alleen maar winnaars op!

Wat zijn de voordelen van Robotic Process Automation?

Snelle terugverdienperiode

Door voor onze oplossingen te kiezen, bent u in staat om enorme besparingen te realiseren, zeker in de wetenschap dat de robots 24/7 – dus ook gewoon in de weekenden-w hun werk doen. Dat betekent ook meteen dat u de investering in de robots al binnen een periode van 6 tot 12 maanden terugverdiend hebt.

Kwaliteitsimpuls

Robots zijn gemaakt om routinematige werkzaamheden uit te voeren. Dat doen ze foutloos; ze worden nooit moe en de concentratie verslapt in tegenstelling tot bij mensen geen moment. Dit betekent dat de robots geen fouten zullen maken. Het feit dat de goed opgeleide medewerkers verlost zijn van de saaie en eentonige werkzaamheden brengt ze significant meer werkvreugde en betekent meteen een kwaliteitsimpuls voor elke organisatie.

Efficiëntie

De werkdruk op de medewerkers die nu nog de routinematige werkzaamheden verrichten, komt zo een stuk lager te liggen. Bovendien heeft u minder mensen nodig om hetzelfde werk te doen. Behalve het routinematige werk, leveren de robots rapportages en feedback op de processen. En dat is iets waar u binnen uw organisatie weer uw voordeel mee kunt doen.

Klanttevredenheid

Door de kwaliteitsverbetering en het sneller afhandelen van processen zijn ook externe betrokkenen meer tevreden. Het belangrijkste voorbeeld hiervan is natuurlijk uw klant.

Snelle implementatie

Een robot kan worden gebouwd, getraind en ingewerkt zijn binnen 4 weken. Zo kunt u snel de vruchten plukken van uw investering.

Werkvreugde

Er is nog een duidelijk voordeel; uw beste mensen hoeven zich nu namelijk niet langer bezig te houden met routinematig werk. Zij kunnen voortaan al hun expertise en creativiteit gebruiken voor de meer uitdagende werkzaamheden. En ook dat is voor elke organisatie een goede ontwikkeling.

ONZE AANPAK

Er zijn talloze redenen te benoemen om als onderneming te kiezen voor Robotic Process Automation, ook wel RPA genoemd. Zeker als u kiest voor de implementatie van onze Robotic Process Automation oplossingen. Wij durven gerust te stellen dat we én betrouwbaar zijn en betaalbare producten bieden. Net zoals onze oplossingen ook zeer beheersbaar zijn. Vraagt u dat maar aan de organisaties die u al voor gingen.

Proof of value

In deze fase tonen we onze toegevoegde waarde aan door het realiseren van een robot die onder toezicht van een operator een routinematig proces kan uitvoeren.

Implementatie

Hier realiseren we een zelfstandige robot die werkzaamheden overneemt en periodiek een verslag stuurt van de uitgevoerde werkzaamheden en geconstateerde tekortkomingen of aandachtspunten. Dan is een robot pas echt een volwaardige virtuele assistent.

Monitoring na go live

Na implementatie van de robot wordt er nog een zogenaamde post-monitoringperiode ingelast. Hierbij gaat de robot aan de slag en wordt in de gaten gehouden of alle scenario’s goed worden verwerkt. Op deze manier voorkomen we teleurstellingen.

Robotiseren van processen bespaart Nikon 28 uur per week

“Wij zijn erg tevreden over de RPA oplossing en zien wat een enorm potentieel RPA heeft om Nikon verder te helpen. De aanpak van Peacock met overzichtelijke sprints past goed bij onze benadering en gaf ons vertrouwen”

 

Ivo Goedman | General Manager European F&A | Nikon

WAAROM PEACOCK

Wij maken de bedrijfsprocessen voor onze klanten betrouwbaar, beheersbaar en betaalbaar. Dit doen wij door het inzetten van slimme Robotic Process Automation (RPA) oplossingen. Onze aanpak met deze RPA oplossing is:

Betrouwbaar

Onze robots zijn slim en blijven leren. Ze voeren niet domweg taken uit, maar zijn in staat zichzelf te controleren. Bij afwijkingen of bijzonderheden legt de robot de casus voor aan een collega met meer bevoegdheid. Op die manier borgen wij dat onze robots altijd betrouwbaar werk afleveren. Ook rapporteren onze robots de succesvol verwerkte transacties, zodat u altijd grip heeft op wat er gebeurt.

Beheersbaar

Iedere stap die een robot uitvoert, wordt gecontroleerd. Indien een robot tegen onverwachtse problemen aanloopt, rapporteert de robot waar in het proces het probleem precies zit. Op deze manier zijn problemen snel te achterhalen en borgt u een goede beheersing van uw robots. U bepaalt zelf of u de robots intern wilt laten beheren, of dat u liever gebruik maakt van onze expertise.

Betaalbaar

Wij werken zonder terugkerende kosten (recurring fees). U betaalt dus geen licenties. Daarnaast weten wij uit ervaring dat de terugverdientijd (TCO) binnen 6-12 maanden wordt behaald. Onze projectaanpak is agile ingericht. Een eerste proces kan al worden gerobotiseerd vanaf € 5.000,- Neem dus direct contact met ons op om te bespreken wat uw mogelijkheden zijn.

Meer informatie?

We zijn Workfusion Partner op het gebied van Robotic Process Automation. Dit betekent dat wij de juiste technische expertises in huis hebben. Onze collega’s zijn gecertificeerd door het volgen van diverse Workfusion trainingen en het behalen van dipoma’s door het afleggen van examens. Zo zorgen wij er continu voor dat wij de nieuwste kennis in huis hebben!

App mij