Interxion

“Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn!”

 

Kasper Dessing | Manager BI | Interxion

Kasper Interxion

Kasper Dessing | Manager Business Intelligence

Uitdagingen
De uitdaging die wij binnen Interxion zagen, was dat ons analytics landschap vrij versplinterd was en nog te weinig toegevoegde waarde leverde aan de business. Ik wilde structuur voor onze analytics community aanbrengen, waarmee een professioneel platform kon worden gecreëerd dat de business op de juiste manier ondersteunt, vertrouwen wekt bij de business en dat het individu in zijn of haar analytics specifieke behoefte verzorgt.

Waarom Peacock?

Wat levert de samenwerking op?

Kasper's BI advies

Omdat ik nog weinig Power BI-specialisten kende, ben ik in mijn eigen netwerk op zoek gegaan. Bij de kennismaking was ik onder de indruk van Peacock door een proactieve houding en het goed kunnen invullen van de behoeftes en de doelgerichte vragen die wij hadden. Peacock kwam met een goede en volledige propositie en een zeer praktisch voorstel dat aansloot bij onze verwachtingen.

Peacock zorgt met snelheid, flexibiliteit en een proactieve houding voor een fijne en professionele samenwerking en ontzorging! De samenwerking heeft geresulteerd in de co-creatie van een platform met ontsluitingen van meer dan een dozijn bronsystemen en een data warehouse/platform dat erg veel vertrouwen wekt bij de business. Het vertrouwen van de business is voor ons erg belangrijk gezien wat teleurstellingen met partners in het verleden.

Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn! Peacock geeft het gevoel van totale ontzorging (inclusief eventuele niet core activiteiten) professionaliteit en visie. Het totale pakket zorgt voor de gunfactor.

Over Interxion

Interxion, a digital Realty Company (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 55 datacenters in 12 Europese landen. Meer dan 700 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters.

Over Kasper Dessing

Kasper Dessing, Manager Business Intelligence bij Interxion. Kasper is verantwoordelijk voor het bouwen en managen van het onderliggende dataplatform alsmede het stimuleren van analytische vaardigheden van de businessteams binnen Interxion rondom reporting en analytics. Op basis van deze rapportages en analyses kan de business data gedreven beslissingen maken.

App mij