Business Intelligence

BI Accelerators

U wilt als organisatie uiteraard graag Business Intelligence oplossingen die gebaseerd zijn op best practice. Dat kan. Door te kiezen voor onze standaard BI producten met eventueel aanvullend maatwerk, heeft u altijd en overal beschikking tot volwaardige datawarehouses. Door te kiezen voor onze BI Accelerators bent u verzekerd van een betrouwbare, betaalbare en buitengewone eenvoudig beheersbare oplossing. Heeft u specifieke wensen? Het is altijd mogelijk om de BI Accelerators uit te breiden met maatwerk. Hierbij blijven wij dezelfde ontwikkelmethodiek gebruiken als in de BI Accelerators, zodat ook het maatwerk beheersbaar en betrouwbaar blijft.

Benieuwd naar onze Accelerators?

“5 voorbeeldvragen die u kunt beantwoorden met onze accelerators”

Interxion

“Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn!”

 

Kasper Dessing | Manager BI | Interxion

WAAROM PEACOCK

Met behulp van slimme Business Intelligence oplossingen maken wij interne data voor onze klanten betrouwbaar, beheersbaar en betaalbaar.

Betrouwbaar

Door automatische validaties in te bouwen kunnen wij betrouwbare inzichten garanderen. Bij meldingen nemen wij proactief actie en daarnaast krijgt u zelf ook inzicht in de betrouwbaarheid door middel van KPI’s. Tot slot zijn de BI Accelerators gebaseerd op Microsoft technology. Deze technologie is erkend als “Leading Technology” in Gartner’s Magic Quadrant voor Business Intelligence & Analytics.

Beheersbaar

Onze BI Accelerators hebben alle eigenschappen van een volwaardige datawarehouse. Hierdoor beschikt u over één centrale plek in uw organisatie voor volledige data inzicht. De autorisaties zijn te koppelen met uw Active Directory om te zorgen dat alleen mensen met de juiste autorisatie bij uw informatie kunnen.

Betaalbaar

Doordat wij onze Business Intelligence oplossingen als out-of-the box oplossingen hebben ontwikkeld, bent u verzekerd van een snelle implementatie waarmee u hoge kosten voorkomt. Daarnaast worden alle accelerators doorontwikkeld en bent u ervan verzekerd dat uw informatievoorziening altijd voldoet aan moderne standaarden. Hierdoor hoeft u zelf niets te (laten) ontwikkelen.

Meer informatie?

U kunt voortaan volledig bron-onafhankelijk te werk gaan

Er wordt gewerkt met slimme datamodellen die niet gebaseerd zijn op een database structuur, maar gebaseerd zijn op een proces. Alle data wordt op geheel automatische wijze gevalideerd. Dit maakt dat al uw analyses en dashboards steeds betrouwbaar zijn. Het verversen van data gebeurt ook al volledig automatisch. Binnen een paar klikken heeft u dus steeds up-to-date inzicht in uw data.

Dashboards zijn ontwikkeld in samenspraak met experts op dit gebied

Onze BI Accelerators werken met standaard dashboards en rapporten. U als gebruiker kunt connecten aan het datamodel. Op die manier bent u in staat om meer maatwerkanalyses te bouwen, en dat op basis van dezelfde en altijd betrouwbare bron. Bovendien worden de autorisaties gekoppeld aan Active Directory of wordt gebruik gemaakt van een autorisatie matrix. Zo weet u helemaal zeker dat u steeds een veilige en uitermate betrouwbare oplossing voor handen hebt.

Beschouw onze accelerators maar als volwaardige datawarehouses

Omdat wij onze producten ontwikkelen als out of the box oplossingen, heeft u de zekerheid dat u steeds een snelle implementatie heeft en daarmee voorkomt u ook nog eens hoge kosten. Onze accelerators worden continu doorontwikkeld. Dit zorgt ervoor dat uw informatievoorzieningen steeds voldoen aan de modernste standaarden. Ja, onze accelerators kunt u zien als een datawarehouse! Voorziet een BI Accelerator niet in één van uw specifieke behoeftes of is er geen BI Accelerator beschikbaar voor één van uw processen? Geen zorgen, het is altijd mogelijk om de BI Accelerators uit te breiden met maatwerk. Hierbij blijven wij dezelfde ontwikkelmethodiek gebruiken als in de BI Accelerators, zodat ook het maatwerk beheersbaar en betrouwbaar blijft.

We zijn Microsoft Gold Partner in Business Intelligence. Dit betekent dat wij de juiste technische expertises in huis hebben. Onze collega’s zijn gecertificeerd door het volgen van diverse Microsoft trainingen en het behalen van diploma’s door het afleggen van examens. Zo zorgen wij er continu voor dat wij de nieuwste kennis in huis hebben!

App mij