BI specialist

Onze BI specialisten zetten Power BI succesvol bij uw organisatie in

De BI specialisten van Peacock helpen organisaties bij het inrichten van standaard BI oplossingen en/of specifieke BI wensen. Business Intelligence heeft als doel u die inzichten te geven die u nodig heeft om operationele of strategische beslissingen te nemen. 

De BI specialisten van Peacock werken met Power BI en/of Reporting Services. Power BI wordt vooral ingezet voor moderne dashboards en management informatie. Reporting services wordt vooral gebruikt wanneer er behoefte is aan een statische rapportage. Bijvoorbeeld voor externe rapportages.

Peacock biedt gestandaardiseerde BI oplossingen gebaseerd op processen in plaats van databasestructuren. Deze standaardoplossingen zijn altijd fixed fee. Op basis van uw specifieke behoefte breiden wij uw datawarehouse uit door de implementatie van extra Accelerators of de integratie van specifieke wensen. Hierbij hanteren wij dezelfde ontwikkelmethodiek en integreren wij automatische validaties om de data-integriteit te borgen. Wij streven naar data inzichten voor iedere organisatie in Nederland, door BI oplossingen die betaalbaar, betrouwbaar en beheersbaar zijn.

Hoe gaan onze BI specialisten aan de slag?

Allereerst gaat de BI specialisten samen met u inventariseren welke KPI’s en informatiebehoefte er zijn. Op basis daarvan bepalen wij welke data wij uit de database ontsluiten, zodat u de juiste inzichten verkrijgt.

Alle data die nodig is wordt verzameld en gemodelleerd. Daardoor ontstaat één versie van de waarheid die gebruikt wordt voor dashboards, rapportages en self-service BI.

Het belangrijkste eindproduct zijn effectieve en overzichtelijke dashboards en rapportages die up-to-date data bevatten en interactief zijn. U kunt tot op detailniveau in de data inzoomen en kunt er altijd vanuit gaan dat de data valide en betrouwbaar is.

Waarom een BI specialisten van Peacock inzetten

Binnen 6 weken hebben onze BI specialisten een volwaardige datawarehouse voor u ingericht.

Sinds het ontstaan van Power BI helpen onze BI specialisten bedrijven met Power BI implementaties.

De BI specialisten hebben standaard Power BI oplossingen en templates voor u ontwikkeld, dat scheelt tijd en kosten!

Onze BI specialisten opereren niet alleen, maar in een team. Natuurlijk werkt u met een vaste specialist, maar is deze even niet beschikbaar, staat het team voor u klaar.

Peacock behoort tot de selectie van 1% van de Microsoft Partners die benoemd zijn tot Gold Partner. Onze BI experts zijn er speciaal voor opgeleid om met Power BI te werken.

Geen verrassingen achteraf. Wij werken op projectbasis en met een fixed fee.

Interxion

“Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn!” 

Kasper Dessing | Manager BI | Interxion

Onze BI specialisten

  Gerben Dam
  Mina Hellamand
   Marc de Fluiter
   Daan
    Daan van Lierop
    Kees van Duijn
     Peter de Jonge
     Hannah Venhuizen
     Timur Durmaz
     Jeffrey Blanken
     Arinda Dollekamp

     Schakel nu een BI specialisten in!

     App mij

     Ik wil een kennismaking

     Wilt u meer te komen weten over RPA? Wij vertellen u graag wat RPA voor uw organisatie kan betekenen!

     Bedankt voor het invullen!

     We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI