Management dashboards

Een goed management dashboard geeft u in één oogopslag de prestaties weer met betrekking tot de belangrijkste KPI’s. Op basis van dit dashboard krijgt u inzicht in de trends en ontwikkelingen die aan de orde zijn binnen de verschillende afdelingen. U ziet direct of uw organisatie en de verschillende afdelingen op schema liggen om de gestelde doelstellingen te behalen.

De realisatie van het management dashboard

Ons management dashboard geeft u inzicht in verschillende bedrijfsprocessen, zoals financieel, verkoop, inkoop, marketing, HR en voorraadbeheer. Management dashboards implementeren we in een aantal stappen, zodat u het maximale haalt uit uw dashboard.

1.

Implementeren standaard Accelerator(s)

Onze standaard Accelerators (Financial Control-, Financial Insights-, Sales-, Purchase- en Inventory Accelerator) oftewel standaard datawarehouse-oplossingen bevatten de meest voorkomende vragen (KPI’s) per afdeling. De verschillende afdelingen krijgen hun eigen belangrijke KPI’s en stuurinformatie inzichtelijk.

Onze standaard Accelerators bevatten automatische validaties. Daarmee borgen wij de kwaliteit en volledigheid van uw data. Hierdoor weet u dat u altijd naar de juiste data kijkt.

Een ander voordeel van de inzet van onze standaard Accelerators is dat deze gebaseerd zijn op processen in plaats van databasestructuren. Op basis van veel voorkomende processen binnen organisaties hebben we de meest gebruikte KPI’s voor de verschillende afdelingen ingericht. Daardoor kan de basis van het management dashboard snel en eenvoudig én dus betaalbaar geïmplementeerd worden.

Interxion

“Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn!” 

Kasper Dessing | Manager BI | Interxion

2.

Uitbreiden op basis van uw specifieke wensen

Het dashboard wordt vervolgens uitgebreid met voor uw bedrijf specifieke data. Ook hiervoor richten wij automatische validaties in om de data-integriteit te borgen.

Heeft u programma’s en/of databases die nog niet als databron worden gebruikt in rapportages? Geen probleem! De meest voorkomende bronnen die wij gebruiken voor dashboards kunnen we eenvoudig koppelen. Ook specifieke of maatwerk databases kunnen toegevoegd worden.

Als alle data voor de verschillende onderdelen van het bedrijf inzichtelijk is, kan het overall managementdashboard voor het hoger management worden ontwikkeld.

3.

Implementeren management dashboard

In de eerste 2 stappen zijn alle belangrijke KPI’s per afdeling inzichtelijk gemaakt. In de laatste stap halen we hieruit de belangrijkste informatie voor het management en wordt het uiteindelijke management dashboard samengesteld. Vanuit het interactieve management dashboard kunt u vervolgens inzoomen op ieder onderdeel van het bedrijf waarvan u specifiekere data wilt zien.

Onze managementdashboards zijn gebouwd met Microsoft technologie en bevatten meerdere validaties zodat u altijd en overal betrouwbare data tot uw beschikking heeft. Het verversen van data wordt volledig automatisch gedaan. Daardoor beschikt u altijd over up-to-date informatie.

Dashboards van Peacock

Onze standaard BI-dashboards zijn gebouwd met Microsoft technologie. De dashboards worden geüpdatet en in uw bedrijfsspecifieke implementaties worden validaties ingebouwd. Zo heeft u altijd en overal betrouwbare data tot uw beschikking.

Door te werken met standaard BI-dashboards en automatische data validaties zijn onze BI-dashboards eenvoudig in gebruik en onderhoud. Hierdoor wordt uw BI omgeving gemakkelijk en efficiënt beheerst.

Door te werken met standaard BI-dashboards en fixed fees voorkomt u hoge kosten, zowel bij de implementatie als bij het onderhoud.

Binnen 6 weken een volwaardige datawarehouse gericht op 1 deelgebied (financieel, verkoop, voorraad, inkoop).

De dashboards kunnen op elk systeem worden geïmplementeerd. Het datamodel is getest voor o.a.: Dynamics 365, Navision, SAP, Exact, Afas, Oracle, JD Edwards, Infor, Metacom, Sage en Coda.

Het verversen van data wordt volledig automatisch gedaan. U beschikt daarom altijd over up-to-date informatie. Dashboards zijn toegankelijk op al uw devices.

Wilt u altijd en overal inzicht in de prestaties van uw organisatie?

Met het management dashboard van Peacock is het in 1 oogopslag duidelijk hoe uw bedrijf presteert. Wij helpen u graag!

App mij

Bedankt voor het invullen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI