Sales Accelerator

Het verkoopproces is van doorslaggevende betekenis voor een onderneming. Sales zijn niet alleen belangrijk, maar ook bewerkelijk. Bovendien is het maar de vraag of iedere stap of order in het verkoopproces wel goed doorlopen is. Is alles eigenlijk wel gefactureerd, of is er een deel omzetverlies onbewust verloren door fouten? De afwikkeling van processen en orders vraagt snelheid om zo het benodigde werkkapitaal op peil te houden. De Hamvraag is dan ook hoe u ondanks de gevraagde snelheid toch zoveel mogelijk inzicht krijgt in de sales, zonder dat er te veel kostbare tijd aan verloren gaat?

Duidelijkheid binnen paar muisklikken

Het antwoord op bovenstaande vragen is de Sales Accelerator. Met deze Accelerator heeft u binnen een paar muisklikken alle gewenste duidelijkheid en de beste sales analyses. U kunt de Sales Accelerator zien als een standaard analyse kubus. De Sales Accelerator neemt het gehele proces – van order tot factuur- op en met slechts een druk op de knop kunt u de orders, facturen en levering grondig analyseren. Alleen zo krijgt u heldere en betrouwbare inzichten in ontwikkelingen en trends binnen het verkoopproces. Bovendien heeft u zo de mogelijkheid om tot op transactieniveau door te klikken en door te analyseren.

Sales dashboard

Inzicht in klanten, artikelen en leveringen​

De Accelerator biedt tal van voordelen. Zo krijgt u de beschikking over een standaard Business Intelligence tool voor analyses en kunt u dus zeer snel analyseren. Bovendien is er sprake van benchmarking tussen de artikelen en artikelgroepen, klanten en businessunits. U ziet nu bovendien heel snel welke klanten groeien en welke afnemen. Als nooit tevoren krijgt u inzichten in uw klanten, artikelen en artikelgroepen, leveringen, orderinformatie en factuurinformatie.

Vorige slide
Volgende slide

Bron onafhankelijk product

Kiest u voor deze Accelerator en wilt u alleen nog maar de meest heldere analyses wat betreft het verkoopproces, dan krijgt u een bron-onafhankelijk product met automatische datavalidatie. Bovendien heeft u steeds de beschikking over de actuele gegevens en beschikt deze Accelerator ook nog eens over een optie die ervoor zorgt dat u gemakkelijk zelf analyses kunt creëren. De Accelerator werkt met de technologie van Microsoft. Met deze oplossing krijgt u een product dat betrouwbaar werk levert, betaalbaar en gemakkelijk te bedienen is.

Betrouwbare inzichten door het inzetten van de Sales Accelerator

De noodzaak om zelf iets te ontwikkelen of te laten ontwikkelen vervalt en dat zal u al snel veel geld besparen. Door de automatische validaties die ingebouwd zijn, krijgt u steeds gegarandeerd betrouwbare inzichten. Bij meldingen wordt proactief actie ondernomen en heeft u inzicht in de betrouwbaarheid door middel van KPI’s. De Accelerator beschikt over eigenschappen die u kunt vergelijken met een datawarehouse. U kunt bovendien autorisaties koppelen aan Active Directory, waardoor u zeker weet dat alleen de juiste mensen bij de informatie kunnen komen.

Genoeg praatjes, tijd voor actie.

Meer weten over wat onze Sales Accelerator voor uw organisatie kan betekenen? 
Vul het contactformulier in.

App mij