Financial Insights Accelerator

Iedere organisatie wil graag steeds beschikken over actuele informatie over de financiële positie van het bedrijf. Die informatie is ook simpelweg noodzakelijk om tot goede besluitvorming te komen. Het valt niet altijd mee om de financiën snel en helder in beeld te krijgen. Het is een tijdrovende klus waarbij steeds dezelfde statische rapportages worden gemaakt. Het waarnemen van bepaalde trends is zo nagenoeg onmogelijk. En daarom is de Financial Insights Accelerator ontwikkeld!

Steeds de beschikking over inzicht in de financiële processen van uw onderneming met de Financial Insights Accelerator

Met de Financial Insights Accelerator hebt u wél de beschikking over inzicht in uw financiële situatie en de financiële processen. Bovendien kunnen nu – in tegenstelling tot van papier- wel op tijd bepaalde trends worden waargenomen. Deze Accelerator geldt als een add on op de Finance Control Accelerator. U krijgt inzicht in trends en ontwikkelingen die aan de orde zijn binnen het financiële proces van de onderneming. De Financial Insights Accelerator maakt doorklikken tot op transactieniveau prima mogelijk. Met deze Accelerator hebt u de beschikking over de standaard Business Intelligence tool die u steeds voorziet van betrouwbare financiële management informatie.

Vergelijk budget en actuals en maak cumulatieve analyses

Met deze oplossing bent u voortaan in staat om budget en actuals prima en snel met elkaar te vergelijken. Bovendien kunt u benchmarking tussen administraties toepassen en maakt u op eenvoudige wijze cumulatieve analyses en vergelijkbare periodes. U bent in staat uw grootboek via de invalshoek klanten, leveranciers en budgetten te analyseren, net als vanuit de invalshoek product, dienst en kostenplaatsen.

Er wordt gebruik gemaakt van de standaard dashboards en rapporten

Met de Financial Insights Accelerator heeft u een bron onafhankelijk product in huis, een product dat gebruik maakt van standaard dashboards en rapporten. Er is steeds sprake van automatische datavalidatie en de gegevens zijn altijd up-to-date. Ook nu is sprake van een self service analyse en wordt gebruik gemaakt van de beste en leading technology, die van Microsoft dus. Bovenal leveren wij u een zeer betrouwbaar, betaalbaar en eenvoudig te bedienen product die u tijdig en alleen de beste inzichten in de financiële processen binnen uw onderneming biedt. Precies waar u naar zocht dus.

Meer informatie?

App mij