Financial Control Accelerator (FCA)

Iedere organisatie weet ondertussen dat rapportages vaak een zeer statische weergave van de situatie geven. In dergelijke rapportages is vaak geen patroon te ontdekken, zoals ook geen onderliggende transacties en processen waargenomen kunnen worden. Dat is precies de reden waarom er nog steeds beslissingen genomen worden op basis van incomplete en niet gevalideerde data. En dat is geen goede zaak en daarom hebben wij de Financial Control Accelerator ontwikkeld.

Snel inzicht in alle transactiedata

Het kan ook anders. Het is namelijk wel degelijk mogelijk om op elk gewenst moment van de dag up-to-date en betrouwbare inzichten te krijgen in de financiële processen binnen uw onderneming. Dit kan door te kiezen voor de Financial Control Accelerator, waarmee u dus wél altijd snel inzicht in alle transactiedata krijgt. Er kan dan ook veel sneller afgesloten en gerapporteerd worden doordat gebruik gemaakt wordt van automatische data validatie en de continuous monitoring functie. Met deze oplossing kunt u afsluitprocessen van een rapportage cyclus versnellen en heeft u steeds snel toegang tot gevalideerde data. Bijzonder nuttig, want zo kunnen bijzonderheden geïdentificeerd, onderzocht en verklaard worden.

 

Controlefunctie krijgt extra waarde

Met de Financial Control Accelerator is sprake van een verbeterde compliance omdat risico’s nu beter geïdentificeerd worden, terwijl ook standaard monitoring controles kunnen worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Met onze oplossing krijgt de controlefunctie extra waarde door te werken met een op transactie gebaseerd perspectief. U kunt voortaan met een en dezelfde oplossing en met standaard dashboards en rapporten boekingsgangen, creditboekingen, gebruikersactiviteiten, dagboeken en functiescheidingen analyseren.

Vorige slide
Volgende slide

Implementatie mogelijk op elk financieel systeem

De Financial Control Accelerator heeft standaard dashboards en rapporten en beschikt over automatische datavalidatie. Onze oplossing werkt altijd up-to-date en biedt self service analyse. Er is sprake van autorisatie op basis van AD en het programma is meertalig beschikbaar. Er wordt gewerkt met de nieuwste Microsoft technologieën, terwijl de Accelerator bron onafhankelijk werkt. Uiteraard kan deze oplossing geïmplementeerd worden op elk financieel systeem. Door er gebruik van te maken krijgt u inzicht in journaalposten in plaats van dat u een zeer statisch beeld van de situatie krijgt zoals nu nog vaak het geval is. Het is nu bovendien mogelijk in te zoomen op transacties vanuit elke analyse.

Meteen beschikbaar en inzichtelijk

Met deze tool is relevante informatie altijd meteen beschikbaar en altijd inzichtelijk, en dat binnen slechts enkele muisklikken. Er vindt automatische validatie plaats, waardoor u zeker weet dat u altijd met alleen betrouwbare uitkomsten te maken heeft.

Genoeg praatjes, tijd voor actie.

Meer weten over wat onze Financial Control Accelerator voor uw organisatie kan betekenen? 
Vul het contactformulier in.

App mij