Inventory Accelerator

Het is voor elke ondernemer belangrijk om steeds grip te hebben en te houden op de voorraden, een zeer belangrijk deel van het werkkaptaal immers. Daarom zijn de waardering van de voorraden, de doorlooptijden, voorraadverschillen en marges belangrijke zaken voor elke onderneming. Dit valt niet altijd mee, zeker niet als u kijkt naar de hoeveelheid transacties die gepleegd worden, helemaal als u verschillende artikel- categorie├źn, landen of specifieke orders wilt analyseren. Om dit voor u zo makkelijk mogelijk maken hebben wij de Inventory Accelerator ontwikkeld.

Nooit eerder was het analyseren van uw voorraad zo eenvoudig

Niet zelden zoeken ondernemers hun heil in Excel analyses, waaraan vaak heel veel kostbare tijd verloren gaat. Gelukkig kunt u nu een beroep doen op de Inventory Accelerator, een standaard analyse kubus waarin de volledige goederenbeweging is opgenomen. Nooit eerder was het analyseren van alles wat met de voorraad te maken heeft zo eenvoudig.

Met slechts een druk op de knop krijgt u alles in beeld

En dus hebt u voortaan met slechts een druk op de knop alles wat met de voorraad te maken heeft in beeld om te analyseren. Trends en ontwikkelingen binnen het voorraadproces worden in beeld gebracht, indien gewenst klikt u gemakkelijk door naar onderliggende transacties. In elk geval krijgt u steeds de meest betrouwbare inzichten. Met een Inventory Accelerator hebt u de standaard Business Intelligence tool voor voorraad-analyses in huis, is de gehele goederenstroom snel te analyseren en is sprake van benchmarking tussen de artikelen en de artikelgroepen. U bent in staat marge analyses tot op product- en orderniveau uit te voeren.

Altijd up-to-date en met self service analyse

Met de Inventory Accelerator analyseert u klanten, leveranciers en artikelen of artikelgroep. U kunt eveneens vanuit de invalshoek voorraad, locatie en orderinformatie analyses uitvoeren. De Accelerator is bron onafhankelijk en beschikt over automatische datavalidatie. De gegevens zijn altijd up-to-date en er is sprake van een self service analyse. Bovendien wordt gewerkt met de bekende en beste Microsoft technologie, de leading technology. Met de Accelerator voor het analyseren van alles wat met uw voorraad te maken heeft, bieden wij u een betaalbaar, betrouwbaar en beheersbaar product. U heeft veel sneller inzicht in uw voorraden en bespaart op die manier kostbare tijd. Bovendien is de informatie altijd volledig betrouwbaar.

Meer informatie?

App mij