BI in Veenendaal

Bent u opzoek naar dé Business Intelligence (BI) expert in Veenendaal en omstreken? Dan ben u bij ons aan het goede adres!

Peacock is Business Intelligence specialist, gevestigd in Veenendaal. Wij maken een strategische bedrijfsvoering voor ieder MKB bedrijf in Nederland mogelijk met betrouwbare, beheersbare en betaalbare Business Intelligence oplossingen. Daarmee krijgt u inzichten aangereikt waarmee u uw bedrijf toekomstbestendig kunt maken.

Om Business Intelligence (BI) toegankelijk te maken, heeft Peacock een aantal standaard BI-oplossingen ontwikkeld.

Onze standaard BI-oplossingen (accelerators) zijn volwaardige datawarehouse-oplossingen die zich perfect lenen voor de meest voorkomende bedrijfsprocessen. Zoals financieel, verkoop, inkoop en voorraadbeheer. Deze standaard BI-oplossingen zijn altijd fixed fee en worden uitgebreid op basis van uw informatiebehoefte.

Waarom is Peacock dé BI-specialist van Veenendaal?

Als BI-leverancier in Veenendaal bedienen wij tientallen kleine en grote (corporate) organisaties door heel Nederland en daarbuiten met onze standaard BI-oplossingen.

Door te werken op basis van processen in plaats van databasestructuren zijn onze oplossingen betaalbaar, betrouwbaar, beheersbaar, bron-onafhankelijk en altijd en overal up-to-date. Wij maken dashboards met de Microsoft-programma’s Power BI en SQL Server Reporting Services (SRSS). Voor dynamische en interactieve managementinformatie bouwen wij Power BI dashboards die op iedere device altijd en overal betrouwbare informatie beschikbaar maken.

Wat is Business Intelligence?

BI geeft u inzichten in uw data waarmee u altijd en overal data gedreven strategische en operationele beslissingen kunt nemen bij het managen van uw bedrijf of van afzonderlijke bedrijfsprocessen.

Onze BI-oplossingen zijn bron-onafhankelijk en kunnen op elk systeem worden geïmplementeerd! De BI/Analytics oplossingen zijn gericht op het verkrijgen van inzichten rondom finance, sales, inkoop en voorraadbeheer (geen marketing?). Denk aan boekingsgangen, creditboekingen, functiescheidingen, inzicht in alle journaalposten enz. Door automatische datavalidatie weet u altijd dat de data die u voor u ziet betrouwbaar en volledig is. Daarnaast is het mogelijk om vanuit het BI-dashboard in enkele muisklikken in te zoomen tot detailniveau! Met deze oplossingen kunt u afsluitprocessen van een rapportage cyclus versnellen en heeft u snel toegang tot gevalideerde data.

Onze standaard BI-oplossingen (Accelerators)

Aan de slag met Business Intelligence

Is het nog onduidelijk wat BI binnen uw organisatie kan opleveren? Dan is onze Power BI inspiratie sessie iets voor u! Op basis van de door u aangeleverde data laten we u binnen 1 dag zien wat de potentie van Power BI is binnen uw organisatie. Wilt u gebruik gaan maken van self-service BI, dan kunt u dit ook realiseren met onze Power BI training

U bent bekend met Business Intelligence en wilt dit succesvol inzetten? Dan gaan wij als volgt aan de slag:

Binnen 6 weken implementeren wij een BI accelerator. Aansluitend kunt u direct aan de slag met uw data vanuit een volwaardige datawarehouse

Wij breiden uw datawarehouse uit met een extra Accelerator. Heeft u vragen die (nog) niet met onze accelerators worden beantwoord dan integreren wij deze specifieke wensen.

Wij leren uw medewerkers te werken met Power BI en/of Reporting Services.

De validaties worden dagelijks gemonitord en wij bieden volledige ontzorging bij het beheer en support. De accelerators worden regelmatig geüpdatet.

Alle geïmplementeerd en zijn er nog mogelijkheden voor verbeteringen of uitbreidingen, dan passen we de BI-oplossing aan.

Waarom Business Intelligence oplossingen van Peacock

Onze BI-oplossingen zijn gebouwd met Microsoft technologie. De Accelerators worden geüpdatet en in uw bedrijfsspecifieke implementaties worden validaties ingebouwd. Zo heeft u altijd en overal betrouwbare data tot uw beschikking.

Door te werken met standaard BI-oplossingen en automatische data validaties zijn onze BI-oplossingen eenvoudig in gebruik en onderhoud. Hierdoor wordt uw BI omgeving gemakkelijk en efficiënt beheerst.

Door te werken met standaard BI-oplossingen en fixed fees voorkomt u hoge kosten, zowel bij de implementatie als bij het onderhoud.

Binnen 6 weken een volwaardige datawarehouse gericht op 1 deelgebied (financieel, verkoop, voorraad, inkoop).

De BI-oplossingen kunnen op elk systeem worden geïmplementeerd. Het data model is getest voor o.a.: Dynamics 365, Navision, SAP, Exact, Afas, Oracle, JD Edwards, Infor, Metacom, Sage en Coda.

Het verversen van data wordt volledig automatisch gedaan. U beschikt daarom altijd over up-to-date informatie. Dashboards zijn toegankelijk op al uw devices.

Genoeg praatjes, tijd voor actie.

Meer weten over wat BI voor uw organisatie kan betekenen? 
Vul het contactformulier in.

App mij

Bedankt voor het invullen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI