Metacom dashboards

Wilt u inzage in uw Metacom data en deze combineren met data uit andere systemen? Met Power BI heeft u alle data die u nodig heeft, uit Metacom en andere systemen, gecombineerd in een overzichtelijk en interactief dashboard.

Neem contact op om ook uw Metacom data te verwerken in een overzichtelijk dashboard.

Metacom dashboard met Power BI

Door middel van een connector wordt Metacom data in Power BI gevisualiseerd en eventueel gecombineerd met data uit andere systemen. De standaard BI dashboards (Accelerators) van Peacock stellen uw organisatie in staat om heel eenvoudig Metacom data in Power BI te visualiseren en te analyseren. Tevens is het mogelijk om met Self-Service BI zelf rapportages te maken van de data die u op dat moment nodig heeft.

Kiezen voor een Metacom dashboard met Power BI heeft dus niet alleen als voordeel dat u data uit Metacom en andere systemen kunt combineren, maar ook bieden de dashboards u veel flexibiliteit.

Snel een Metacom dashboard met een standaard implementatie

Peacock ontwikkelt standaarden waarmee het opzetten van dashboards in Power BI snel en betaalbaar gerealiseerd worden. Met onze standaard accelerator maken we het heel makkelijk bepaalde data uit Metacom integreren in een dashboard. De standaard accelerators zijn brononafhankelijk. We integreren meerdere bronsystemen in een datawarehouse, waardoor we één versie van de waarheid maken. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot betrouwbare en volledige data.

Toch aanvullende wensen? De standaard dashboards zijn altijd door Peacock uit te breiden met klant specifieke wensen.

Voorbeelden van Metacom data in Power BI

  • Financieel: grootboek, balans, consolidatie, budget, crediteuren vs. doelstelling afdelingen
  • Projecten: projectadministratie per kostensoort en budget, prognose, besteed en toegestaan, projectresultaten
  • Facturatie: openstaande & betaalde facturen per klant, verkoop materieel

Dashboards van Peacock

Onze standaard BI-dashboards zijn gebouwd met Microsoft technologie. De dashboards worden geüpdatet en in uw bedrijfsspecifieke implementaties worden validaties ingebouwd. Zo heeft u altijd en overal betrouwbare data tot uw beschikking.

Door te werken met standaard BI-dashboards en automatische data validaties zijn onze BI-dashboards eenvoudig in gebruik en onderhoud. Hierdoor wordt uw BI omgeving gemakkelijk en efficiënt beheerst.

Door te werken met standaard BI-dashboards en fixed fees voorkomt u hoge kosten, zowel bij de implementatie als bij het onderhoud.

Binnen 6 weken een volwaardige datawarehouse gericht op 1 deelgebied (financieel, verkoop, voorraad, inkoop).

De dashboards kunnen op elk systeem worden geïmplementeerd. Het datamodel is getest voor o.a.: Dynamics 365, Navision, SAP, Exact, Afas, Oracle, JD Edwards, Infor, Metacom, Sage en Coda.

Het verversen van data wordt volledig automatisch gedaan. U beschikt daarom altijd over up-to-date informatie. Dashboards zijn toegankelijk op al uw devices.

Benieuwd naar onze standaard BI oplossingen?

Genoeg praatjes, tijd voor actie

Met Peacock realiseert u een betrouwbaar en altijd-up-date dashboard.

Ook een dashboard dat uw organisatie verder helpt? Neem contact op!

App mij

Bedankt voor het invullen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI