RPA in Veenendaal

Op zoek naar dé RPA expert in Veenendaal en omstreken? Lees meer over wat hoe Robotic Process Automation uw organisatie helpt.

RPA in Veenendaal

Bent u opzoek naar dé RPA expert in Veenendaal en omstreken? Dan ben u bij ons aan het goede adres! RPA, oftewel Robotic Process Automation, is het robotiseren van routinematige en digitale bedrijfsprocessen die medewerkers nu nog handmatig uitvoeren. Processen automatiseren met RPA betekent snellere, goedkopere en altijd foutloze processen!

Waarom is Peacock de RPA expert in Veenendaal?

Inmiddels hebben wij tientallen processen gerobotiseerd. Bij kleine en grote (corporate) organisaties.

Complexe en minder complexe processen. Geen uitdaging is te groot voor ons! Ons kantoor bevindt zich in Veenendaal, centraal gelegen in Nederland, van waaruit we bedrijven uit heel Nederland bedienen. Naast dat we met veel landelijke organisaties werken, weten bedrijven uit Veenendaal ons inmiddels ook goed te vinden. Zoals Sanorice, Mitsubishi Elevator, Bendertechniek en Variabele. Meer weten over expliciete cases? Bekijk onze cases.

Wat is RPA?

Met RPA robotiseert u routinematige processen met software robots. Alle digitale werkzaamheden met een repeterend karakter en waar medewerkers bezig zijn met het verkrijgen, verwerken, controleren en verplaatsen van data tussen verschillende systemen en applicaties, kan door de software robot worden uitgevoerd.

Naast routinematige processen, zijn processen waarbij systemen of applicaties nodig zijn die niet met elkaar praten of waar de koppeling te duur of ingewikkeld van is, geschikt voor RPA!

de Krom

“Door de Business Intelligence en Robotic Process Automation oplossingen van Peacock is de werkdruk voor mijn medewerkers lager en hebben we geen extra FTE op ons bedrijfsbureau aangenomen.“

Johan de Krom | Eigenaar | De Krom

Onze RPA-diensten

Heeft u geen of weinig kennis van RPA? Dan adviseren wij om met 1 van onderstaande diensten te beginnen. U bent bekend met RPA en heeft inzichtelijk welke processen geschikt zijn om te robotiseren? Dan komen wij graag vrijblijvend (max. 2 uur) langs om deze processen op technische haalbaarheid te beoordelen. Voor overige diensten, zoals beheer & onderhoud verwijzen wij u graag naar onze RPA pagina.

Tijdens deze vrijblijvende kennismaking komen we bij u langs om u meer te vertellen over wat RPA is, wat de voordelen zijn en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Nog geen idee welke processen binnen uw organisatie geschikt zijn om te robotiseren? Met de RPA training kijken wij in 2 dagdelen samen met u en uw medewerkers kritisch naar jullie processen. Ook worden de medewerkers die de handelingen uitvoeren nauw bij het proces betrokken. Daardoor wordt ook meer draagvlak gecreëerd en worden medewerkers meer gemotiveerd met RPA aan het werk gaan. Wilt u meer lezen over de RPA workshop en hoe deze 2 dagdelen eruit zien? Lees hier meer.

Waarom Robotic Process Automation (RPA) van Peacock?

Vandaag starten betekent binnen 4 weken een werkende robot in uw organisatie. Klein beginnen en snel resultaat. Geen ingrijpende IT wijzigingen zijn nodig.

Vanuit onze jarenlange ervaringen helpen wij verschillende typen organisaties bij het inzetten van RPA. Van de Krom bestratingen tot Nikon. Van eerste implementatie tot advies over governance en interne borging. Dit doen wij met onze 11 specialisten.

bepaalt zelf of u de robots intern wilt beheren, of dat u liever gebruik maakt van onze expertise.

Iedere stap die een robot uitvoert, wordt gecontroleerd. Indien een robot tegen onverwachtse problemen aanloopt, rapporteert de robot waar in het proces het probleem precies zit. Taken die de robot wel uit kan voeren zijn altijd foutloos.

Onze robots voeren niet domweg taken uit, ze rapporteren over de uitgevoerde processen. De robot geeft aan welke uitzonderingen zich in het proces hebben voorgedaan. Zo houdt u altijd grip op wat er gebeurt.

Wij werken altijd op basis van een fixed fee. Wij weten uit ervaring dat de terugverdientijd (TCO) binnen 6-12 maanden wordt behaald. Onze projectaanpak is agile ingericht. Een eerste proces kan al worden gerobotiseerd vanaf € 5.000,-

Genoeg praatjes, tijd voor actie.

Meer weten over wat RPA voor uw organisatie kan betekenen? 
Vul het contactformulier in.

RPA Partners

We zijn partner van Microsoft (Gold Partner), UiPath en WorkFusion. Dit betekent dat wij de juiste technische expertises in huis hebben. Onze collega’s zijn gecertificeerd door het volgen van diverse Microsoft, UiPath en WorkFusion trainingen en het behalen van diploma’s door het afleggen van examens en afronden van projecten. Zo zorgen wij er continu voor dat wij de nieuwste kennis in huis hebben!

WorkFusion
App mij

Bedankt voor het invullen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI