RPA Nederland

Op zoek naar een Nederlandse partij om uw processen te automatiseren met RPA? Peacock is de RPA expert en gevestigd in Veenendaal (een half uurtje vanaf Utrecht). Wij zijn een nuchtere Nederlandse partij met eigen RPA specialisten in huis. Wilt u aan de slag met RPA? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking!

Voordelen van een RPA specialist in Nederland

Wilt u graag met een nuchter Nederlands bedrijf werken zonder poeha. Snel kunnen schakelen en niet tegen taal- en cultuurbarrières aanlopen? Maar u weet niet zo goed hoe u RPA moet aanpakken voor uw organisatie? Legitieme redenen op zoek te gaan naar een Nederlandse partij.

Peacock als uw RPA partner

RPA, oftewel Robotic Process Automation, is het robotiseren van routinematige en digitale bedrijfsprocessen die medewerkers nu nog handmatig uitvoeren. Processen automatiseren met RPA betekent snellere, goedkopere en altijd foutloze processen!

Inmiddels hebben wij tientallen processen gerobotiseerd. Bij kleine en grote (corporate) organisaties. Ons kantoor bevindt zich in Veenendaal, centraal gelegen in Nederland, van waaruit we bedrijven uit heel Nederland bedienen.

de Krom

“Door de Business Intelligence en Robotic Process Automation oplossingen van Peacock is de werkdruk voor mijn medewerkers lager en hebben we geen extra FTE op ons bedrijfsbureau aangenomen.“

Johan de Krom | Eigenaar | De Krom

Onze RPA-diensten

Heeft u geen of weinig kennis van RPA? Dan adviseren wij om met 1 van onderstaande diensten te beginnen. U bent bekend met RPA en heeft inzichtelijk welke processen geschikt zijn om te robotiseren? Dan komen wij graag vrijblijvend (max. 2 uur) langs om deze processen op technische haalbaarheid te beoordelen. Voor overige diensten, zoals beheer & onderhoud verwijzen wij u graag naar onze RPA pagina.

Tijdens deze vrijblijvende kennismaking komen we bij u langs om u meer te vertellen over wat RPA is, wat de voordelen zijn en wat het voor uw organisatie kan betekenen.

Nog geen idee welke processen binnen uw organisatie geschikt zijn om te robotiseren? Met de RPA training kijken wij in 2 dagdelen samen met u en uw medewerkers kritisch naar jullie processen. Ook worden de medewerkers die de handelingen uitvoeren nauw bij het proces betrokken. Daardoor wordt ook meer draagvlak gecreëerd en worden medewerkers meer gemotiveerd met RPA aan het werk gaan. Wilt u meer lezen over de RPA workshop en hoe deze 2 dagdelen eruit zien? Lees hier meer.

Waarom Robotic Process Automation (RPA) van Peacock?

Vandaag starten betekent binnen 3 maanden een robot die ~1fte aan werk verzet. Er zijn geen ingrijpende IT wijzigingen zijn nodig.

In 2016 zijn wij begonnen met het inzetten van RPA bij onze klanten. Daardoor hebben wij ervaring bij verschillende typen organisaties. Van de Krom bestratingen tot Nikon. Van eerste implementatie tot advies over governance en interne borging. Dit doen wij met onze 15 specialisten.

Wij geven u de vrijheid om zelf te bepalen hoe u de robot wilt beheren. Wilt u het beheer van de robot intern doen of liever bij ons neerleggen? Dit is allemaal mogelijk. 

Alle taken die de robot kan uitvoeren zijn foutloos, dit omdat de robot aan de voorkant controleert of alle gegevens juist en/of aanwezig zijn. Loopt de robot onverwachts tegen een probleem aan, bijvoorbeeld er ontbreken gegevens of een technische probleem, dan rapporteert de robot waar in het proces het probleem precies zit. Taken die de robot wel uit kan voeren zijn altijd foutloos.

Onze robots voeren niet domweg taken uit, ze rapporteren over de uitgevoerde processen. De robot geeft aan welke uitzonderingen zich in het proces hebben voorgedaan. Zo houdt u altijd grip op wat er gebeurt.

Wij werken altijd op basis van een fixed fee. Wij weten uit ervaring dat de terugverdientijd (TCO) binnen 6-12 maanden wordt behaald. Onze projectaanpak is agile ingericht. Voor een investering van €40.000,- voegen wij ~1fte aan capaciteit toe aan uw organisatie d.m.v. RPA.

Genoeg praatjes, tijd voor actie.

Meer weten over wat RPA voor uw organisatie kan betekenen? 
Vul het contactformulier in.

RPA Partners

We zijn partner van Microsoft (Gold Partner), UiPath en WorkFusion. Dit betekent dat wij de juiste technische expertises in huis hebben. Onze collega’s zijn gecertificeerd door het volgen van diverse Microsoft, UiPath en WorkFusion trainingen en het behalen van diploma’s door het afleggen van examens en afronden van projecten. Zo zorgen wij er continu voor dat wij de nieuwste kennis in huis hebben!

WorkFusion
App mij

Bedankt voor het invullen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI