Op zoek naar een BI developer?

BI succesvol inzetten in uw organisatie met hulp van onze BI developers?

De BI developers van Peacock helpen uw organisatie bij het inrichten van volwaardige datawarehouses. Onze gestandaardiseerde BI oplossingen kunt u zien als volwaarde datawarehouses. 

Peacock biedt gestandaardiseerde Business Intelligence oplossingen gebaseerd op processen in plaats van databasestructuren. Deze standaardoplossingen zijn altijd fixed fee en worden uitgebreid op basis van uw informatiebehoefte. Juist bij de ontwikkeling van meer complexe informatiebehoefte ondersteunen onze BI developers, waarbij de ontwikkelprincipes van onze standaardoplossingen worden gehanteerd.

Onze BI developers helpen u in kaart te brengen welke data u nodig heeft om gedegen beslissingen te kunnen nemen. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat deze data ook daadwerkelijk beschikbaar komt. Zo helpen wij u met het opzetten van een data gedreven bedrijfsvoering.

Lees meer over onze BI oplossingen en werkwijze >

Hoe gaan onze BI developers aan de slag?

Aan de hand van de inventarisatie van de benodigde KPI’s en uw informatiebehoefte bepalen wij samen met u welke data wij uit de database ontsluiten, waarmee u de juiste inzichten verkrijgt.

Alle data die nodig is om sturing te geven aan uw bedrijf of bedrijfsprocessen wordt verzameld en gemodelleerd. Daardoor ontstaat één versie van de waarheid die gebruikt wordt voor dashboards, rapportages en self-service BI.

Het belangrijkste eindproduct zijn effectieve en overzichtelijke dashboards en rapportages die up-to-date data bevatten en interactief zijn. U kunt tot op detailniveau in de data inzoomen en kunt er altijd vanuit gaan dat de data valide en betrouwbaar is.

Waarom een BI developer van Peacock inzetten

Binnen 6 weken hebben de BI developers een volwaardige datawarehouse voor u ingericht.

Sinds het ontstaan van Power BI en Reporting Servic (SSRS) helpen onze BI developers bedrijven met BI implementaties.

De BI developers hebben standaard BI oplossingen en templates voor u ontwikkeld, dat scheelt tijd en kosten!

Onze BI developers opereren niet alleen, maar in een team. Natuurlijk werkt u met een vaste developer, maar is deze even niet beschikbaar, staat het team voor u klaar.

Peacock behoort tot de selectie van 1% van de Microsoft Partners die benoemd zijn tot Gold Partner. Onze BI developers zijn er speciaal voor opgeleid om met Power BI te werken.

Geen verrassingen achteraf. Wij werken op projectbasis en met een fixed fee.

Interxion

“Als je als organisatie opzoek bent naar een partij die je kan helpen bij het structureren van je analytics landschap en je een partij zoekt die zelf proactief vinger aan de pols houdt en snelheid en focus in het proces biedt, dan moet je bij Peacock zijn!” 

Kasper Dessing | Manager BI | Interxion

Onze BI developers

  Gerben Dam
  Mina Hellamand
  Marc de Fluiter
  Daan
   Daan van Lierop
   Kees van Duijn
    Peter de Jonge
     Hannah Venhuizen
     Timur Durmaz
     Jeffrey Blanken
     Arinda Dollekamp

     Schakel nu een BI developers in!

     Met de developers van Peacock haalt u BI specialisten in huis die alle belangrijke bedrijfsdata inzichtelijk maken. Wij kennen BI oplossingen zoals Power BI en SSRS door en door en helpen u snel BI te implementeren in uw organisatie.

     App mij

     Ik wil een kennismaking

     Wilt u meer te komen weten over RPA? Wij vertellen u graag wat RPA voor uw organisatie kan betekenen!

     Bedankt voor het invullen!

     We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI