RPA koppelingen

Geen koppeling mogelijk? Wel met RPA!

Kan RPA als een (API-) koppeling worden ingezet? Ja. Wanneer er twee of meerdere systemen niet met elkaar kunnen worden gekoppeld en een eventuele koppeling te duur, te technisch, te traag is en dus nog een medewerker handmatige handeling uit zit te voeren, dan is RPA een interessant alternatief.

Robotic Process Automation, oftwel RPA is een software robot die alle menselijke handeling op een PC kan imiteren. Het wordt interessant wanneer deze handelingen repeterend zijn. RPA gaat verder dan traditionele automatisering omdat het systemen front-end kan besturen. Met RPA kiest u voor het automatiseren van routinematige en digitale bedrijfsprocessen.

Software robots zijn gemaakt voor ‘saaie’ routinematige werkzaamheden. Robot werkt 24/7, wordt nooit moe en maakt nooit fouten. De robot geeft gericht feedback over de gegevens waardoor het werk zich niet meer opstapelt. Binnen 4 weken draait de robot in uw omgeving en deze verdient u binnen <1 jaar terug.

Software robots zijn gemaakt om repeterende processen uit te voeren. Tijdrovende-, routinematige-, en digitale processen, waarbij verschillende systemen worden gebruikt die niet (volledig) met elkaar communiceren en waar medewerkers nog bezig zijn met het overkloppen van gegevens, zijn geschikt om te robotiseren.

Onze RPA koppelingen

U werkt met een ERP-systeem of bedrijfsapplicaties en ervaart uitdagingen bij het automatiseren en koppelen van verschillende systemen. Er zit daarom een medewerker handmatig de data in te vullen, te verwerken en te controleren. De ontwikkelen van de koppeling is te duur, te complex of de ontwikkeling duurt maanden; dan is RPA interessant! Wij hebben RPA ingezet bij meerdere systemen.

RPA wordt bijvoorbeeld gebruikt als:

Benieuwd hoe wij RPA als koppeling inzetten? Neem dan contact met ons op.

App mij

Ik wil een kennismaking

Wilt u meer te komen weten over RPA? Wij vertellen u graag wat RPA voor uw organisatie kan betekenen!

Bedankt voor het invullen!

We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI