RPA experts

RPA inzetten met de experts van Peacock

De RPA experts van Peacock helpen u bij de implementatie van RPA in uw organisatie.

Allereerst helpen wij u met het uitwerken van de processen die met RPA geautomatiseerd kunnen worden. Nadat geschikte processen samen zijn gedefinieerd, maken wij eerst een ‘proof of concept’. Dat is een eerste versie van de RPA robot, zonder allerlei uitzonderingen en afhankelijkheden. We noemen dit een ‘proof of concept’ of ook wel ‘de happy flow’.

De proof of concept werken we daarna verder uit met alle scenario’s. Als de RPA robot klaar is, wordt het in uw bedrijfsvoering geïntegreerd.

In 4 weken is uw eerste RPA robot in werking! Gemiddeld verdient een RPA-robot zich ruim binnen een jaar terug.

Waarom Robotic Process Automation (RPA) van Peacock?

Vandaag starten betekent binnen 4 weken een werkende robot in uw organisatie. Klein beginnen en snel resultaat. Geen ingrijpende IT wijzigingen zijn nodig.

Vanuit onze jarenlange ervaringen helpen wij verschillende typen organisaties bij het inzetten van RPA. Van de Krom bestratingen tot Nikon. Van eerste implementatie tot advies over governance en interne borging. Dit doen wij met onze 13 specialisten.

bepaalt zelf of u de robots intern wilt beheren, of dat u liever gebruik maakt van onze expertise.

Iedere stap die een robot uitvoert, wordt gecontroleerd. Indien een robot tegen onverwachtse problemen aanloopt, rapporteert de robot waar in het proces het probleem precies zit. Taken die de robot wel uit kan voeren zijn altijd foutloos.

Onze robots voeren niet domweg taken uit, ze rapporteren over de uitgevoerde processen. De robot geeft aan welke uitzonderingen zich in het proces hebben voorgedaan. Zo houdt u altijd grip op wat er gebeurt.

Wij werken altijd op basis van een fixed fee. Wij weten uit ervaring dat de terugverdientijd (TCO) binnen 6-12 maanden wordt behaald. Onze projectaanpak is agile ingericht. Een eerste proces kan al worden gerobotiseerd vanaf € 5.000,-

Zelf aan de slag met RPA door training en opleiding van onze RPA experts?

De RPA experts van Peacock leiden uw medewerkers op om zelfstandig robots te ontwikkelen, onderhouden en beheren. Zo kunnen medewerkers na het opleidingstraject zelf RPA implementaties uitvoeren.

De RPA opleiding van Peacock bestaat uit een traject met drie verschillende cursussen op locatie, namelijk basiscursus RPA, cursus RPA beheer en cursus RPA development. Als deze opleidingen zijn afgerond, starten we met een co-development traject. Zo leren medewerkers onder begeleiding van onze RPA experts zelfstandig RPA te implementeren.

Lees meer over onze RPA opleidingen>

Wilt u weten onze RPA-experts voor uw organisatie kan betekenen?

Anderen over het werk van de RPA experts van Peacock

Onze RPA experts

Jeroen Payens
  Jasper Buren
   Jimmie van Vliet
    Louis Lukkezen
     Floryan Barbe-Kuipers
     Christiaan Venhuizen

     RPA partner

     Wij zijn Microsoft Gold Partner. Dit betekent dat wij de juiste technische expertises in huis hebben. Onze collega’s zijn gecertificeerd door het volgen van diverse Microsoft trainingen en het behalen van diploma’s door het afleggen van examens. Zo zorgen wij er continu voor dat wij de nieuwste kennis in huis hebben.

     App mij

     Ik wil een kennismaking

     Wilt u meer te komen weten over RPA? Wij vertellen u graag wat RPA voor uw organisatie kan betekenen!

     Bedankt voor het invullen!

     We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI