RPA developers

Zijn er in uw organisatie repeterende processen die u graag wilt automatiseren met RPA? En bent u op zoek naar een developer die deze processen voor u kan robotiseren? De RPA developers van Peacock zijn de specialisten die u zoekt!

RPA implementeren met de developers van Peacock

U wilt graag RPA implementeren in uw organisatie, maar het ontbreekt aan de kennis en kunde om tot uitvoer over te gaan.

De RPA developers van Peacock helpen u graag bij de implementatie van RPA in uw organisatie. U kunt ervoor kiezen het hele traject door Peacock uit te laten voeren, een RPA developer in te huren of om een RPA developer interne medewerkers op te laten leiden zodat u zelf RPA in uw organisatie kunt implementeren.

U weet al goed dát u aan de slag wilt met het robotiseren van processen, maar nog niet precies hoe u dit moet aanpakken.

Peacock is RPA-implementatiespecialist. De RPA developers helpen u allereerst met het uitwerken van de processen die met RPA geautomatiseerd kunnen worden. Nadat geschikte processen samen zijn gedefinieerd, maken wij eerst een ‘proof of concept’. Dat is een eerste versie van de RPA robot, zonder allerlei uitzonderingen en afhankelijkheden. We noemen dit een ‘proof of concept’ of ook wel ‘de happy flow’.

Het proof of concept werken we daarna verder uit met alle scenario’s. Als de RPA robot klaar is, wordt het in uw bedrijfsvoering geïntegreerd.
In 4 weken is uw eerste RPA robot in werking! Gemiddeld verdient een RPA robot zich ruim binnen een jaar terug.

Lees meer over onze RPA aanpak

U heeft al processen gerobotiseerd en er zijn nog veel meer processen die u graag wilt automatiseren! Maar een specialistische RPA developer in vaste dienst nemen gaat wat te ver.

De RPA developers van Peacock kunt u ook voor een bepaalde termijn inhuren. Voordeel is dat u op vaste dagen de beschikking heeft tot uw eigen RPA developer en snel meters kunt maken bij het verder implementeren van RPA.

Zelf aan de slag met RPA door training en opleiding van onze RPA-developers?

De RPA developers van Peacock leiden medewerkers op om zelfstandig robots te ontwikkelen, onderhouden en beheren. Zo kunnen medewerkers na het opleidingstraject zelf RPA implementaties uitvoeren.
De RPA opleiding van Peacock bestaat uit een traject met drie verschillende cursussen op locatie. Namelijk basiscursus RPA, cursus RPA beheer en cursus RPA development. Als deze opleidingen zijn afgerond, starten we met een co-development traject. Zo leren medewerkers onder begeleiding van onze RPA developers zelfstandig RPA te implementeren.

Lees meer over onze RPA opleidingen

Waarom Robotic Process Automation (RPA) van Peacock?

Vandaag starten betekent binnen 4 weken een werkende robot in uw organisatie. Klein beginnen en snel resultaat. Geen ingrijpende IT wijzigingen zijn nodig.

Vanuit onze jarenlange ervaringen helpen wij verschillende typen organisaties bij het inzetten van RPA. Van de Krom bestratingen tot Nikon. Van eerste implementatie tot advies over governance en interne borging. Dit doen wij met onze 11 specialisten.

bepaalt zelf of u de robots intern wilt beheren, of dat u liever gebruik maakt van onze expertise.

Iedere stap die een robot uitvoert, wordt gecontroleerd. Indien een robot tegen onverwachtse problemen aanloopt, rapporteert de robot waar in het proces het probleem precies zit. Taken die de robot wel uit kan voeren zijn altijd foutloos.

Onze robots voeren niet domweg taken uit, ze rapporteren over de uitgevoerde processen. De robot geeft aan welke uitzonderingen zich in het proces hebben voorgedaan. Zo houdt u altijd grip op wat er gebeurt.

Wij werken altijd op basis van een fixed fee. Wij weten uit ervaring dat de terugverdientijd (TCO) binnen 6-12 maanden wordt behaald. Onze projectaanpak is agile ingericht. Een eerste proces kan al worden gerobotiseerd vanaf € 5.000,-

Wilt u weten onze RPA developers voor uw organisatie kan betekenen?

Anderen over het werk van de RPA developers van Peacock

Onze RPA developers

Jeroen Payens
  Jasper Buren
   Jimmie van Vliet
    Louis Lukkezen
     Floryan Barbe-Kuipers
     Christiaan Venhuizen
     App mij

     Ik wil een kennismaking

     Wilt u meer te komen weten over RPA? Wij vertellen u graag wat RPA voor uw organisatie kan betekenen!

     Bedankt voor het invullen!

     We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

     Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI