RPA consultant

Een RPA consultant inschakelen om RPA in te richten voor uw organisatie

Peacock helpt u processen automatiseren. De RPA consultants van Peacock begeleiden uw organisatie bij de opzet van RPA in uw organisatie.

We beginnen met het in kaart brengen van processen die in aanmerking komen voor RPA.
Nadat geschikte processen samen zijn gedefinieerd, maken wij eerst een ‘Proof of Value’. Dat is een eerste versie van de software robot, zonder allerlei uitzonderingen en afhankelijkheden. Vervolgens werken wij de eerste versie van de software robot verder uit met alle scenario’s. Als de robot klaar is, wordt het in uw bedrijfsvoering geïntegreerd. In 4 weken is uw eerste software robot in werking!

Lees meer over onze RPA aanpak>

Waarom Robotic Process Automation (RPA) van Peacock?

We beginnen met één proces om u gevoel te geven bij de robot. Vanuit daar wordt het voor u eenvoudig om toekomstige geschikte processen binnen uw organisatie te vinden. U kent namelijk de processen beter dan wij! Binnen 4 weken heeft u een werkende robot in uw organisatie en er zijn geen ingrijpende IT wijzigingen nodig om dit te realiseren.

Vanuit onze jarenlange ervaringen helpen wij verschillende typen organisaties bij het inzetten van RPA. Van de Krom bestratingen tot Nikon. Van eerste implementatie tot advies over governance en interne borging. Dit doen wij met onze 13 specialisten.

bepaalt zelf of u de robots intern wilt beheren, of dat u liever gebruik maakt van onze expertise.

Alles taken die de robot uit kan voeren zijn foutloos. Als de robot tegen onverwachte problemen aanloopt, rapporteert de robot waar in het proces het probleem precies zit. 

De robot rapporteert over de uitgevoerde processen en geeft aan welke uitzonderingen zich in het proces hebben voorgedaan. Zo heeft u altijd grip op wat er gebeurt.

Wij werken altijd op basis van een fixed fee. Wij weten uit ervaring dat de terugverdientijd (TCO) binnen 6-12 maanden wordt behaald. Onze projectaanpak is agile ingericht. Een eerste proces kan al worden gerobotiseerd vanaf € 5.000,-

Wilt u zelf aan de slag met RPA? Onze RPA consultant geeft u de benodigde trainingen en opleiding.

Heeft u behoefte om RPA meer te integreren in uw organisatie? Onze RPA consultants leiden uw medewerkers op om zelfstandig robots te ontwikkelen, onderhouden en beheren. Zo kunnen medewerkers na het opleidingstraject zelf RPA implementaties uitvoeren. Volledige ontzorging door Peacock behoort ook tot de mogelijkheden.

De RPA opleiding van Peacock bestaat uit een traject met drie verschillende cursussen op locatie, namelijk basiscursus RPA, cursus RPA beheer en cursus RPA development. Als deze opleidingen zijn afgerond, starten we met een co-development traject. Zo leren medewerkers onder begeleiding van onze RPA experts zelfstandig RPA te implementeren.

Lees meer over onze RPA opleidingen>

Plan een vrijblijvende kennismaking in met een van onze RPA consultants

Anderen over het werk van de RPA consultants van Peacock

Onze RPA consultants

Jeroen Payens
  Jasper Buren
   Jimmie van Vliet
    Louis Lukkezen
    Floryan Barbe-Kuipers
    Christiaan Venhuizen
    App mij

    Ik wil een kennismaking

    Wilt u meer te komen weten over RPA? Wij vertellen u graag wat RPA voor uw organisatie kan betekenen!

    Bedankt voor het invullen!

    We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

    Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI