RPA consultant

Op zoek naar een RPA consultant die u verder helpt met de implementatie van RPA binnen uw organisatie? De RPA consultants van Peacock zijn de specialisten die u zoekt. Van advies en begeleiding tot volledige implementatie.

Een RPA consultant inschakelen om RPA in te richten voor uw organisatie

Peacock helpt u processen automatiseren. De RPA consultants van Peacock begeleiden uw organisatie bij de opzet van RPA in uw organisatie.

Als eerste brengen we samen processen in kaart die in aanmerking komen voor RPA.
Nadat geschikte processen samen zijn gedefinieerd, maken wij eerst een ‘Proof of Value’. Dat is een eerste versie van de software robot, zonder allerlei uitzonderingen en afhankelijkheden. We noemen dit een ‘Proof of Value’ of ook wel ‘de happy flow’.

De Proof of Value werken we daarna verder uit met alle scenario’s. Als de robot klaar is, wordt het in uw bedrijfsvoering geïntegreerd. In 4 weken is uw eerste software robot in werking!

Lees meer over onze RPA aanpak>

Waarom Robotic Process Automation (RPA) van Peacock?

Vandaag starten betekent binnen 4 weken een werkende robot in uw organisatie. Klein beginnen en snel resultaat. Geen ingrijpende IT wijzigingen zijn nodig.

Vanuit onze jarenlange ervaringen helpen wij verschillende typen organisaties bij het inzetten van RPA. Van de Krom bestratingen tot Nikon. Van eerste implementatie tot advies over governance en interne borging. Dit doen wij met onze 11 specialisten.

bepaalt zelf of u de robots intern wilt beheren, of dat u liever gebruik maakt van onze expertise.

Iedere stap die een robot uitvoert, wordt gecontroleerd. Indien een robot tegen onverwachtse problemen aanloopt, rapporteert de robot waar in het proces het probleem precies zit. Taken die de robot wel uit kan voeren zijn altijd foutloos.

Onze robots voeren niet domweg taken uit, ze rapporteren over de uitgevoerde processen. De robot geeft aan welke uitzonderingen zich in het proces hebben voorgedaan. Zo houdt u altijd grip op wat er gebeurt.

Wij werken altijd op basis van een fixed fee. Wij weten uit ervaring dat de terugverdientijd (TCO) binnen 6-12 maanden wordt behaald. Onze projectaanpak is agile ingericht. Een eerste proces kan al worden gerobotiseerd vanaf € 5.000,-

Zelf aan de slag met RPA door training en opleiding van een RPA consultant

Heeft u behoefte om RPA meer te integreren in uw organisatie? Onze RPA consultants leiden uw medewerkers op om zelfstandig robots te ontwikkelen, onderhouden en beheren. Zo kunnen medewerkers na het opleidingstraject zelf RPA implementaties uitvoeren. Volledige ontzorging door Peacock behoort ook tot de mogelijkheden.

De RPA opleiding van Peacock bestaat uit een traject met drie verschillende cursussen op locatie, namelijk basiscursus RPA, cursus RPA beheer en cursus RPA development. Als deze opleidingen zijn afgerond, starten we met een co-development traject. Zo leren medewerkers onder begeleiding van onze RPA experts zelfstandig RPA te implementeren.

Lees meer over onze RPA opleidingen>

Aan de slag met RPA?

Anderen over het werk van de RPA consultants van Peacock

Onze RPA consultants

Jeroen Payens
Peter-de-Vries---Peacock
  Peter de Vries
  Wilbert-van-Leeuwen---Peacock
   Wilbert van Leeuwen
   Peacockins-52-c.wiepvanapeldoorn-fotograaf
    Jasper Buren
    Peacockins-74-c.wiepvanapeldoorn-fotograaf
     Gerben Dam
     m_Jimmie 1
      Jimmie van Vliet
      App mij

      Ik wil een kennismaking

      Wilt u meer te komen weten over RPA? Wij vertellen u graag wat RPA voor uw organisatie kan betekenen!

      Bedankt voor het invullen!

      We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

      Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI