Power BI Design

 

Dashboards in Power BI zijn een geweldige manier om uw gegevens te visualiseren en inzicht te krijgen in uw bedrijfsprestaties. Of u nu op zoek bent naar een financieel dashboard, een HR-dashboard of een marketing dashboard, er zijn verschillende soorten dashboards mogelijk in Power BI die u kunnen helpen uw gegevens te analyseren en te presenteren op een manier die het beste past bij uw behoeften.

Om een creatief dashboard te maken in Power BI, is het belangrijk om uw gegevens goed te begrijpen en te bedenken welke statistieken en grafieken het beste passen bij uw doelen. Vervolgens kunt u interactieve grafieken en diagrammen gebruiken om uw gegevens tot leven te brengen en uw dashboard visueel aantrekkelijk te maken. Met Power BI kunt u creatieve dashboards maken die u helpen betere beslissingen te nemen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 


Een voorbeeld van een creatief dashboard in Power BI is ons wintersport dashboard.
Dit dashboard is ontworpen om inzicht te geven in de prestaties van collega’s op ons jaarlijkse wintersport vakantie.

Het wintersport dashboard maakt gebruik van kleurrijke en interactieve grafieken en diagrammen om de gegevens visueel aantrekkelijk te maken en gebruikers in staat te stellen snel trends en patronen te identificeren. Het dashboard is ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak, zodat gebruikers snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben om de prestaties van hun skivakantie inzichtelijk te maken.

Met ons wintersport dashboard laten we zien hoe Power BI kan worden gebruikt om creatieve dashboards te maken die aantrekkelijk en nuttig zijn voor gebruikers. Of u nu een financieel dashboard, marketing dashboard of elk ander type dashboard wilt maken, Power BI biedt de tools die u nodig heeft om uw gegevens te visualiseren en inzicht te krijgen in uw bedrijfsprestaties.


Genoeg praatjes, tijd voor actie.

Op zoek naar een manier om uw bedrijfsgegevens op een creatieve manier te presenteren? ontdek de kracht van creatieve dashboards in Power BI!

Vul het contactformulier in en kom met een van onze BI consultants in contact. 

Onze Business Intelligence consultants

Ga ook aan de slag met het verbeteren van de de prestaties van uw organisatie en neem contact met ons op.
Onze BI consultants helpen u graag verder.

Peacockins-74-c.wiepvanapeldoorn-fotograaf
  Gerben Dam
  Mina Hellamand
  Peacockins-57-c.wiepvanapeldoorn-fotograaf
   Marc de Fluiter
   Daan
    Daan van Lierop
    Kees_overons
     Kees van Duijn
     Peacockins-84
      Peter de Jonge
      Hannah Venhuizen
      Timur Durmaz
      Theresa Kocanda

      BI partner

      We zijn Microsoft Gold Partner in Business Intelligence. Dit betekent dat wij de juiste technische expertises in huis hebben. Onze collega’s zijn gecertificeerd door het volgen van diverse Microsoft trainingen en het behalen van diploma’s door het afleggen van examens. Zo zorgen wij er continu voor dat wij de nieuwste kennis in huis hebben!

      App mij

      Bedankt voor het invullen!

      We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

      Volg ons op LinkedIn. Blijf op de hoogte van Peacock en de laatste ontwikkelingen op het gebied van RPA & BI