Tijd besparen op de bouwplaats? De Safety-app biedt uitkomst!

Hey uitvoerder!

Iedereen kent wel die uitvoerder die even in zijn kofferbak gaat zitten om zijn nette schoenen te verruilen voor zijn laarzen. Vervolgens pakt hij zijn werkmap vol documenten en loopt de bouwplaats op om zijn benodigde checklists in te vullen. Met slecht weer moet hij goed opletten of dat een windvlaag of regenbui zijn papierwerk niet ruïneert. Eenmaal terug in de auto bladert hij nog even door de grote stapel, is alles wel ingevuld?

Is dit nog wel van deze tijd en kost dit niet onnodig veel tijd?

Ieder bedrijf moet zich aan verschillende richtlijnen houden. De kwaliteit van de producten en/of diensten moet continue worden verbeterd om aan de wensen en regelgeving van de markt te voldoen. Daarnaast moeten de arbeidsomstandigheden voor het personeel optimaal zijn zodat beroepsziektes en ongelukken kunnen worden voorkomen. Veel bouwbedrijven hebben inmiddels een KAM-coördinator in dienst, maar hoe komt hij aan zijn benodigde informatie op de bouwplaats? Wederom door het invullen en verwerking van veel lijstjes en documenten

Maar dit kan makkelijker!
Peacock heeft een Safety-app ontwikkeld waarbij je alle benodigde informatie altijd binnen handbereik hebt.

De Safety-app is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de bouwplaats. Op het leading technologie Power Platform van Microsoft ter vervanging van al het papierwerk. De app heeft verschillende mogelijkheden, enerzijds biedt het de gelegenheid tot het invullen van de bevindingen tijdens de safetywalks of werkplekinspecties, maar ook projectmeldingen kunnen worden gedaan via de app. Bij urgente situaties kan er direct melding gemaakt worden bij de coördinator of verantwoordelijke. Ook is er een mogelijkheid om foto’s bij te voegen. Daarnaast is ook de toolbox meeting op papier is verleden tijd. Alle benodigde formulieren kun je terugvinden in de app. Ondertekenen doe je simpelweg met je digitale handtekening voor akkoord. De informatie welke is ontvangen wordt handig weergegeven op dashboards zodat je hierop direct kunt rapporteren

 

Al met al een multifunctionele app gebouwd op een nog breder in te zetten platform. We willen toch allemaal veel tijd en gedoe besparen! Benieuwd naar wat het jou oplevert? Neem vrijblijvend contact op met het Peacock -team en informeer naar de mogelijkheden. Wij geven je graag een demo! 

Benieuwd naar wat het jou oplevert? Neem vrijblijvend contact op met het Peacock -team en informeer naar de mogelijkheden. Wij geven je graag een demo!

Meer informatie?

App mij