5 meestgestelde vragen over Intelligent Automation

Inmiddels passen steeds meer organisaties Intelligent Automation toe. Toch komen er regelmatig dezelfde vragen naar voren wanneer we met anderen over Intelligent Automation spreken. Om u alvast enkele vragen te beantwoorden, hebben we hieronder de 5 meestgestelde vragen met betrekking tot Intelligent Automation opgesteld.

1. Wat zijn de technologieën van Intelligent Automation?

Intelligent Automation maakt gebruik van een combinatie van geavanceerde technologieën om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Enkele van de belangrijkste technologieën die door Peacock worden ingezet binnen Intelligent Automation zijn:

Business Intelligence
BI oplossingen van Peacock geven u inzichten waarmee u altijd data gedreven beslissingen kunt nemen bij het managen van uw bedrijf of van afzonderlijke bedrijfsprocessen. De basis voor een gezonde bedrijfsvoering!

Peacock biedt gestandaardiseerde Business Intelligence oplossingen gebaseerd op processen in plaats van databasestructuren. Deze standaardoplossingen zijn altijd fixed fee en worden uitgebreid op basis van uw informatiebehoefte. Wij streven naar data inzichten voor iedere organisatie in Nederland, door BI oplossingen die betaalbaar, betrouwbaar en beheersbaar zijn te ontwikkelen.
Lees meer over Business Intelligent.

Robotic Process Automation
RPA, oftewel Robotics Process Automation, maakt gebruik van softwarerobots om repetitieve taken op digitale systemen te automatiseren. Bij Peacock benutten we deze innovatieve aanpak om uw bedrijfsprocessen leuker, foutloos en kosten effectiever te maken. Onze softwarerobots bieden niet alleen aanzienlijke kostenbesparingen, maar zorgen ook voor een snel rendement op uw investering, gemiddeld binnen het eerste jaar.
Lees meer over Robotic Process Automation.

Apps
Bij Peacock maken we specifiek gebruik van Power Apps en Power Pages om standaard apps te ontwikkelen die perfect passen bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Met Power Apps en Power Pages profiteren organisaties van de voordelen van een custom made app zonder de kosten en de complexiteit van een traditionele software ontwikkeling.

Deze standaard apps kunnen de bedrijfsprocessen vereenvoudigen en de operationele efficiëntie verbeteren. Door te focussen op standaard apps, biedt Peacock een snelle en kosteneffectieve oplossing waarmee u gemakkelijk kunt profiteren van de voordelen van digitale transformatie. Zo blijft uw bedrijf flexibel en klaar voor de toekomst.
Lees meer over Apps.

2. Intelligent Automation, waar te beginnen?

Begin als organisatie met één van de drie oplossingen. Bepaal wat meer prioriteit heeft: BI, RPA, of Apps, afhankelijk van uw specifieke behoeften. Bij Peacock kunnen we u actief ondersteunen bij dit proces. Laten we samen met u de juiste keuze maken op basis van uw specifieke behoeften. Start met BI als uw organisatie gericht is op sturing op basis van betrouwbare en volledige data uit verschillende bronsystemen. Begin met RPA als er nog veel routinematige werkzaamheden zijn die verbetering nodig hebben in het kader van efficiëntie en/of kwaliteit. Of start met Apps als uw organisatie behoefte heeft aan specifieke applicaties die naadloos aansluiten op uw bedrijfsprocessen. Vervolgens implementeert u de andere oplossing. Wij staan voor u klaar om u te helpen bij elke stap van dit proces.

3. Hoe kunnen de componenten van Intelligent Automation elkaar versterken?

Business Intelligence (BI), Robotic Process Automation (RPA), en Apps kunnen elkaar op verschillende manieren versterken om de algehele efficiëntie en prestaties van een organisatie te verbeteren. Door deze drie componenten op strategische wijze te integreren en te gebruiken, kunnen organisaties profiteren van een samenhangend geheel dat leidt tot verbeterde efficiëntie, geïnformeerde besluitvorming en een flexibele, responsieve bedrijfsvoering. Bij Peacock streven we naar duurzame verbeteringen en het maximaliseren van de voordelen die BI, RPA en Apps gezamenlijk kunnen bieden.

4. Moeten werknemers zich zorgen maken over hun baan vanwege Intelligent Automation?

Doordat IA bepaalde taken kan automatiseren, betekent dit meestal dat er veranderingen komen in wat we van medewerkers vragen. Dit betekend juist niet dat het banen helemaal vervangt. Het opent eigenlijk de deur voor nieuwe kansen waarbij medewerkers nieuwe vaardigheden kunnen leren en zich kunnen richten op dingen waar menselijke intelligentie echt van pas komt. Dus in plaats van u zorgen te maken, biedt het eigenlijk een kans om het werk voor ons allen interessanter te maken!

5. Wat is de toekomst van Intelligent Automation?

De toekomst van Intelligent Automation ziet er veelbelovend uit, en bij Peacock dragen we actief bij aan het vormgeven van deze veelbelovende ontwikkelingen. Met voortdurende innovaties in kunstmatige intelligentie en automatisering is het duidelijk dat Intelligent Automation een essentieel onderdeel zal worden van zakelijke strategieën wereldwijd.

Bij Peacock richten we ons op het begeleiden van organisaties bij het realiseren van de voordelen van Intelligent Automation. In de komende jaren zal IA niet alleen bedrijfsprocessen efficiënter maken, maar ook bedrijven in staat stellen om flexibeler te reageren op veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften.

Heeft u vragen?

Dit waren de 5 meestgestelde vragen over Intelligent Automation. Heeft u toch nog een vraag voor ons?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ervaar hoe we uw organisatie verder kunnen helpen.

Meer informatie?

App mij